ništa joj ne stoji na putu

Novi uspjeh Mije Dimšić: Pohrala je estradu prije pet godina, a sada ima i knjigu

Mlada i talentirana kantautorica te višestruka dobitnica Porina opet se izdvaja novim poslovnim prilikama. Publici se predstavila prvi put 2015. godine s pjesmom "Budi mi blizu", a danas je jedna od najvećih zvijezda na našoj sceni.

Kako joj ništa nije nemoguće, Mia Dimšić je otkrila kako uskoro izlazi njezina knjiga u kojoj je sabrala stavila crtice iz života, najdraža sjećanja i omiljene pjesme... Knjiga bi trebala izaći sredinom prosinca, a još uvijek ima samo radni naslov.

"Moja prva knjiga nastala je sasvim spontano kad sam jednog poslijepodneva u rodnom Osijeku ovog ljeta malo prokopala po svom starom školskom ormariću punom dnevnika, pjesmica, spomenara, crteža i uspomena iz djetinjstva. Na pamet mi je pala gomila priča povezanih s njima. Neke su bile smiješne i sramotne, neke užasno emotivne, ali u glavi mi se polako počela stvarati priča koju sam u idućih mjesec dana pretočila na papir. Kad sam jednom krenula, više nisam mogla stati i ispričala sam neke stvari za koje sam najiskrenije mislila da se nikad neću usuditi. Nadam se da će moja priča bilo kojem čitatelju uljepšati dan, podići samopouzdanje, nasmijati ga i razveseliti i, ono najvažnije uvjeriti ga da se i najluđi snovi ostvaruju one sekunde kad počnemo vjerovati u plan koji život ima za nas i prepustimo mu se u potpunosti", rekla nam je Mia.

U studenom prije pet godina dogodila se njezina prva pjesma, a nakon toga je pokorila radijski eter, a svi su govori o njezinoj lepršavoj pjesmi koja podiže duh.

image
Mia Dimšić novi uspjeh i novi izazov u karijeri...
EMICA ELVEDJI/CROPIX CROPIX

"Pet godina od moje prve pjesme! Pet najboljih godina ikad, pet godina u kojima imam osjećaj da sam na dugačkim ljetnim praznicima jer bih sve isto radila i da ne mogu od toga zaraditi ni kune! Hvala vam na svakom danu u tih 5 godina i budite mi i dalje blizu!", rekla je Mia koja je otkrila svoj recept za uspjeh. Uvijek fura svoj film i miče se od ljudi koji joj crpe energiju, a što je najvažnije vjeruje u ljubav, pozitivu i dobrotu.

image
Glazbenica Mia Dimšić osvojila je estradu na prvu...
EMICA ELVEDJI/CROPIX CROPIX

Nakladnik njezine knjige je Neven Kepeski. Slavna Osječanka koja je svojim pjesmama sve zarazila pozitivnom energijom otkrila nam je u Speed Dateu kako se nosi sa slavom, daje li svojim gitarama imena, je li ažurna u kućanskim poslovima te što je jedino zbog čeka gubi strpljenje i zen.

Linker
16. travanj 2024 13:13