Getty Images for Turner
ljubav iznad svega

Novi susret Brada Pitta i Jennifer Aniston: Flertovali su pred svima bez ikakvog susprezanja

Dvadeset godina nakon vjenčanja te 15 godina nakon razvoda koji je uzdrmao svijet, zvijezda serije "Prijatelji" i njezin bivši suprug ponovno se zbližavaju pred nizom svjedoka i pri tome se dobro zabavljaju.

Na veliko zadovoljstvo obožavatelja, Jennifer Aniston i Brad Pitt sudjelovali su u virtualnom čitanju klasika iz 80-ih komedije "Fast Times at Ridgemont High" koja slavi 38. godišnjicu.

Uz Jennifer i Brada, virtualnom čitanju pridružio se Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Julia Roberts, Dane Cook, Henry Golding i Sean Penn...

Ipak, znajući da ih svi promatraju kroz povećalo i prizmu bivšeg ljubavnog i bračnog para, Jennifer i Brad su sve odlučili dodatno zakuhati. Bilo je očigledno da su u odličnim odnosima, a sve je oduševila i zavodljiva vibra koja se tijekom virtualnog okupljanja stvorila među njima.

Supruga Johna Legenda, Chrissy Teigen se također pojavila jer je htjela pozdraviti zvijezde, dok je Morgan Freeman preuzeo glas naratora.

Brad Pitt preuzeo je ulogu Brada Hamiltona, dok je Jennifer igrala Lindu Barrett, a dijalog među njima je podigao temperaturu.

"Hej Brad!", čitala je Jennifer. "Ti znaš da sam oduvijek mislila da si jako sladak. Mislim da si jako seksi. Hoćeš li doći kod mene?", Brad Pitt se trudio ostati ozbiljan...

Priče o ponovnom viđanju glumaca krenule su nakon što se on pojavio na njezinoj božićnoj zabavi 2019. godine, a dosegnule su svoj vrhunac kad je jedan vješt fotograf 'uhvatio' Brada kako na dodjeli SAG Awards drži bivšu suprugu za ruku i nježno je gleda u oči dok je ona samo stala da ga usput pozdravi. Ipak, njihovi susreti su ostali samo na prijateljskoj bazi.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19:  Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California.  (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation)
Getty Images for SAG-AFTRA

Jennifer i Brad upoznali su se 1994. godine putem svojih menadžera koji su bili prijatelji. I on i ona tada su bili 'klinci u usponu', na prvi spoj su također izašli putem dogovora svojih agenata, a zatim je planula ljubav.

CANNES, FRANCE - MAY 13:  Actor Brad Pitt and wife actress Jennifer Aniston attend the World Premiere of the epic movie
Getty Images
U svibanju 2004. sve je činilo idilično, ali bez obzira na razvod ostali su dobri prijatelji...

U devedesetima su bili na glasu kao jedan od najatraktivnijih i najbolje odjevenih parova, a 1999. na koncertu Brucea Springsteena objavili su zaruke. Sudbonosno "da" izrekli su si 2000. godine na raskošnom vjenčanju punom slavnih lica i živjeli naizgled sretno sve dok Brad na snimanju filma "Mr. and Mrs. Smith" nije upoznao Angelinu Jolie.

Čitajte i:

Fotografija Jennifer Aniston iz bolnice svima tjera suze na oči: 'Hvala svima na molitvama'

Jennifer Aniston je opet ganula svijet: 'Koliko smo još vremena spremni prelaziti preko toga?'

Jennifer Aniston osjećajna je duša: 'Da mogu imala bih ljamu, pingvina, koze, ovce...'

Linker
24. travanj 2024 06:57