snima film

Novi imidž s dobrim razlogom: Lady Gaga potpuno neprepoznatljiva na ulicama Rima

Pjevačica je nakratko zaustavila promet svojom pojavom na ulicama Rima gdje se našla zbog uloge u filmu "Gucci". Lady Gaga zbog te je uloge neprepoznatljiva.

Lady Gaga u Rimu trenutačno snima novi film "Gucci", u kojem će utjeloviti bivšu suprugu Maurizija Guccija, Patriziju Reggiani. Zbog filma je ponovno brineta, no ovoga puta potpuno neprepoznatljiva zahvaljujući leopard kaftanu koji je nosila na ulicama Rima. Kada su paparazzo fotografi shvatili da je riječ o slavnoj pjevačici i glumici, nastala je prava pomutnja, no ona je i dalje ostala vrlo profesionalna prošetavši ispred njih.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uz kaftan s leopard printom iz Celine kolekcije za jesen/zimu 2020. Gaga (34) je uparila crne štikle i masku za lice ukrašenu zakovicama te tamne sunčane naočale.U Italiju je stigla kako bi započela snimati film Gucci u ožujku – modno fokusiran film koji je režirao Ridley Scott, a u kojem bi trebali glumiti Jared Leto, Al Pacino i Adam Driver.

Čitajte i: Konačno pronašla ljubav života? Lady Gaga nakon nekoliko teških godina konačno pronašla mir

Pjevačici ovo nije prvi izlaz u glumačke vode, a najpoznatija uloga dosad joj je ona u filmu "Zvijezda je rođena", u kojem glumi glavnu žensku ulogu.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Početkom godine Lady Gaga izvela je američku himnu na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena kamo je stigla s dečkom Michaelom Polanskym gdje su razmjenjivali nježnosti. Ondje se sjajno zabavila, a bila je iznimno polaskana što je upravo ona pozvana da izvede himnu na tako važnom događaju. Još uvijek nije poznato prati li je Polansky na ovom talijanskom putu.

Pravim imenom Stefani Joanne Angelina Germanotta sebe je jednom opisala kao "talijansku katoličku djevojku" i potječe iz talijanske američke obitelji u New Yorku pa nema sumnje da se u Rimu osjeća kao kod kuće.

Linker
16. travanj 2024 01:12