AFP/PROFIMEDIA
Ljetna romansa

Novi dečko Renée Zellweger je 10 godina mlađi TV voditelj: Spojili su se ubrzo nakon što se razveo

Voditelj i glumica upoznali su se dok su surađivali na njegovoj emisiji, vrlo su brzo obznanili vezu.

Voditelj i glumica upoznali su se dok su surađivali na njegovoj emisiji, vrlo su brzo obznanili vezu.

Glumica Renée Zellweger i engleski televizijski voditelj Ant Anstead uživaju u svojoj ljetnoj romansi za koju se saznalo ovih dana. Zvijezda holivudskih filmova i njen 10 godina mlađi odabranik upoznali su se početkom ovog mjeseca kada su zajedno surađivali na Ansteadovoj nadolazećoj seriji "Celebrity IOU: Joyride".

Javnost je saznala za ovu vezu, nekoliko dana nakon što je voditelj finalizirao razvod od supruge Christine Haack, također TV voditeljice.

image
Renée Zellweger odnedavno je u novoj romansi.
ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Izvor iz svijeta zabave za magazin People otkrio je kako se nagrađivana glumica i voditelj emisije "Wheeler Dealers" imaju mnoge zajedničke interese, iako su na prvu možda nespojivi kao par.

Čitajte i: Renée Zellweger progovorila o mračnim razdobljima u životu: ‘Bila sam neopisivo tužna‘

Jednostavno su kliknuli

"Ponekad se jednostavno dvoje ljudi samo nađu i kliknu, a tajming je dobar. Renée je kreativna i često joj se svide muškarci koji razmišljaju izvan okvira. Ona je pametna, pažljiva i uvijek gleda kako da proširi svoje horizonte i brine za ljude oko sebe", kazao je upućen izvor.

Vijesti da se Ant Anstead rastaje, objavila je njegova sada već bivša supruga još u rujnu 2020. Bivši par ima sina Hudsona koji je star samo 21 mjesec. Voditelj nije dugo tražio novu ljubav, nego ju je pronašao sa zvijezdom filmskog serijala "Dnevnik Bridget Jones". Upućeni izvor kaže da su glumica i voditelj vrlo kompatibilni.

"Oboje su vrlo privatne osobe i ne vole biti pod prismotrom javnosti, tako da im je to zajedničko. On je kreativan lik s mnogo interesa, ona voli pisati i producirati, tako da imaju mnogo zajedničkih tema kada su zajedno", dodao je poznavatelj para.

Linker
26. travanj 2024 06:39