Supružnici su bili vidno veseli i raspoloženi dok su pozirali našim fotografima.
 Davor Matota
Sretna obitelj

Novi bračni par na političkoj sceni u prvom zajedničkom izlasku: Špicom prošetali kćerkicu Danicu

Prije nekoliko tjedana supružnici Raspudić najavili su da ulaze na političku scenu, a naši fotografi uhvatili su ih u veselom raspoloženju u centru Zagreba. Osmijeh nije silazio s njihovih lica, što dovoljno dokazuje koliko uživaju u svojim ulogama.

Nakon što je filozofkinja, bioetičarka i nekadašnja zvijezda "Petog dana" Marija Selak Raspudić objavila da ulazi u politiku, njezin suprug, politički analitičar Nino Raspudić samo nekoliko dana kasnije je također najavio da stupa na političku scenu. Ove vijesti mnoge su iznenadile, a poznati supružnici od tada nisu viđeni zajedno do neki dan, kada su ih u centru Zagreba 'uhvatili' naši fotografi.

Nasmijani i vidno dobro raspoloženi, Raspudići su sunčano vrijeme odlučili iskoristiti za šetnju zagrebačkom špicom sa šestomjesečnom kćerkicom Danicom. Dok je Marija gurala dječja kolica, Nino je svoju malenu nosio u nosiljci na prsima.

Spica / Zagreb 30.05.2020. / foto: Davor Matota / Nino Raspudic i Marija Selak Raspudic i kcer Danica
Davor Matota
Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić u šetnji špicom sa kćerkicom Danicom.

Inače, Marija je u gostovanju na televiziji Mosta nedavno najavila da će na parlamentarne izbore izaći kao nezavisna kandidatkinja na listi Mosta nezavisnih lista, baš kao i njezin suprug Nino.

Zagreb, 041017.
Pravni fakultet, Trg Republike Hrvatske.
Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo organiziralo je promociju knjige Miko Tripalo: Otvoreno drustvo i okrugli stol Demokracija i odgovornost.
Na fotografiji: Marija Selak.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
CROPIX
Marija Selak s Raspudićem je zvijezda emisije 'Peti dan' HRT-a

Tada se uz njezino ime pojavilo prezime Raspudić, čime je otkrila do tada dobro čuvanu tajnu - da se udala za svog kolegu. Upravo im je emisija "Peti dan" donijela ljubav jer su se tamo upoznali i zaljubili.

Marija i Nino imaju sličan razlog ulaska u politiku, koji su oboje naveli bez ustručavanja.

Spica / Zagreb 30.05.2020. / foto: Davor Matota / Nino Raspudic i Marija Selak Raspudic i kcer Danica
Davor Matota
Supružnici su bili vidno veseli i raspoloženi dok su pozirali našim fotografima.

"Demokracija u Hrvatskoj je ugrožena. Postoje trenuci, a ovo teško proljeće zasigurno je jedno od njih kada se svaki slobodan građanin ove zemlje zapita treba li i dalje podnositi pasivnu zlouporabu vlasti ili se treba i sam uključiti u političke procese'', rekla je Selak na početku predstavljanja u video poruci na Facebook stranici Mosta, dok je Nino svoj razlog objasnio u emisiji "Nedjeljom u dva":

"Ulazim, ulazim u arenu, istrčavam na teren, ulazim u ring, kako hoćete. Vrijeme je", rekao je, dodavši da više ne želi biti "idiot" - onaj koji boravi u svom zatvorenom prostoru i dopušta da mu drugi određuju svijet u kojemu živi. Također, dodao je da "sigurno neće dići ruku za Vladu Andreja Plenkovića".

"Ja više od 10 godina pišem kolumnu i javno nastupam. I to je bila politika na neki način. Ne angažirana politika u stranačkom smislu, ali dijelom sam utjecao na modeliranje nekog političkog diskursa u Hrvatskoj", rekao je.

Čitajte i:

Nino Raspudić objavio da stupa u političku arenu: 'Istrčavam na teren, ulazim u ring, vrijeme je'

Nova životna uloga Marije Selak Raspudić: Energična docentica hrabro stupa na političku scenu

Tajna ljubav i vjenčanje otkriveni! Kako je Nikola Grmoja otkrio dobro čuvanu intimu zvijezda HRT-a

Ljubav s faksa i danas je njegova najveća zvijezda: Grmoja pokazao kako uživa uz suprugu

Linker
08. travanj 2024 21:33