Profimedia, Mega Agency
potvrda sa stilom

Novi, 12 godina mlađi dečko Naomi Campbell ima samo jednu manu...

Najpopularnija manekenka svijeta predstavila je svog novog dečka svijetu - on se zove Skepta, ima 35 godina i već mu pomaže da zaradi milijune reklamirajući liniju njegovog donjeg rublja Mains.

Ekskluzivne fotografije novih golupčića za britansko izdanje časopisa GQ snimila je An Lee, a dvojac u intervjuu priča o brojnim temama, između ostalog, o Donaldu Trumpu, Harveyju Weinsteinu i svjetskom pokretu #MeToo.

@skeptagram @anlestudio @lejenke @mainslondon

Objavu dijeli Naomi Campbell (@iamnaomicampbell)

Potvrda je došla sa stilom. Naomi i Skepta, inače reper iz Engleske pred objektivima odbacili su suvišne krpice i pokazali da su u top formi. Par je upoznao jedan od urednika magazina Voguea.

Njezin 12 godina mlađi dečko ima samo jednu manu, a ta je da je za njene pojmove ipak znatno siromašniji od njenih prijašnjih muškaraca s kojima se upuštala u vezu, pišu strani mediji.

Naomi Campbell (47) pažljivo bira svoje izabranike. Crna Pantera bila je u romantičnoj vezi s najbogatijim muškarcima svijeta. Davne 1995. zabavljala se s princom Albertom čije bogatstvo se procjenjuje na 1.9 milijardi funti kojeg je upoznala na filmskom festivalu na Cannesu. Veza je bila kratkog, ali slatkog vijeka.

U romansi s Flaviom Briatoreom uz mnogobrojne prekide provela je četiri godine. 'Ona je super, ali puno bolja je kao prijateljica nego kao partnerica', dobacio je. Bio je tu Usher čije se bogatstvo procjenjuje na 140 milijuna funti, dok je naftaš Badr Jafar 'težio' dvije milijarde funti.

Na njenom popisu spominje se poduzetnik Vladimir Doronin koji je vrlo dobar prijatelj Leonarda DiCaprija. Vrijedan je čak 1.5 milijardi funti. Upoznala ga je na filmskom festivalu 2008. Zadnji dečko Louis C. Camilleri vlasnik je Ferrarija i tvornice duhana Philip Morris, a bogatstvo mu se procijenjuje na oko 150 milijuna funti.

Bogatstvo Crne Pantere procjenjuje se na 43 milijuna funti, dok Skepta za sada vrijedi 'samo' milijun funti.
Po prvi puta najpoznatija manekenka svijeta ljubi nekoga tko je daleko siromašniji od nje. Ipak, nakon što je reklamirala njegovu liniju donjeg rublja, Naomi mu je u nekoliko dana sigurno pomogla da zaradi par milijuna više.

Reper je inače iz Sjevernog Londona, a njegovi roditelji porijeklom su iz Nigerije. Ima četvero braće i sestara. Njegov brat je reper nazvan Jme, a njegova sestra Julie Adenuga je DJ-ica na radiju Beats 1.

Linker
18. travanj 2024 03:30