Veselju nema kraja

Nove fotke stižu svako malo! Ovako odsad izgledaju idilična jutra ponosne Maje Šuput

Domaća pjevačica evidentirala je svaki trenutak svoje trudnoće i dijelila ih s obožavateljima. Iako ih je tražila za pomoć u odabiru imena za dijete, konačnu odluku otkrila je tek prije nekoliko dana, a sada ih zasipa fotografijama nježnih trenutaka sa sinom.

Otkako je rodila svoje prvo dijete, pjevačica Maja Šuput ne prestaje pokazivati koliko ju majčinstvo veseli i kako se odlično snašla u novoj ulozi. Čini se da je Maja svaku objavu u vezi trudnoće i prinove pomno isplanirala pa je sinovo ime krila do čak nekoliko dana poslije poroda.

Čitajte i: Evo što znači ime sina Maje Šuput! Prilično je popularno u Velikoj Britaniji i jako je veselo

Naposljetku je otkrila da su ona i suprug Nenad Tatarinov sinu dali vrlo neobično, ali simpatično ime - Bloom, što u prijevodu znači "cvjetni" ili "rascvjetao" i vrlo je popularno u Velikoj Britaniji. Naime, Maja je još prije nekoliko mjeseci napomenula da sinu neće dati hrvatsko ime, već strano jer su joj strana zanimljivija. Društvene mreže bruje kako ih je ime asociralo na slavnog gluma Orlanda Blooma, a tu je i popularni crtić Winx Club, u kojem jedan od glavnih likova nosi to ime.

Otkako je s njim stigla iz bolnice, redovito objavljuje predivne trenutke koje ona i Nenad dijele s malenim. Tako na najnovijoj fotografiji Maja drži svog sina u naručju dok on mirno spava, a tata mu ljubi stopalo.

"Neopisivo. Jutra su doslovno čarobna", napisala je Maja, otkrivši novu obiteljsku idilu u njezinu domu.

"Predivni ste", "To se zove ljubav" - bili su neki od komentara oduševljenih Majinih pratitelja koji su s nestrpljenjem čekaju fotografije ovakvih trenutaka.

Čitajte i: Stigli doma iz bolnice: Maja Šuput raznježila novom objavom tate i sina u nježnom zagrljaju

Maja je malenog Blooma rodila 17. veljače i to carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

"Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitalo o meni apsolutno sve (ponekad i svašta), red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Bloom Tatarinov i htio bih se zahvaliti svima na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i s osmijehom u glasu. Bit će da su baš jako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi, bit će puno tuluma i veselja u budućnosti", objavila je Maja u ime svog sina.

Linker
18. travanj 2024 22:37