FOX
Jedva čekamo!

Nove epizode Beverly Hillsa uskoro na malim ekranima: Glumci podijelili video sa snimanja

Nakon remakea s drugim glumcima koji se nije previše referirao na originalnu radnju i likove, kultna američka serija "Bevery Hills 90210" u kolovozu dolazi na male ekrane. U njoj ćemo ponovno moći gledati poznate glumce iz devedesetih koji su se punom parom bacili na posao.

Prošlo je 19 godina od zadnje emitirane epizode legendarne američke serije "Beverly Hills 90210" o tinejdžerima koji žive bogatim, lagodnim životom u Beverly Hillsu, elitnom naselju u Los Angelesu. Serija koja se mnogima zavukla pod kožu 2008. je dobila remake s novom glumačkom postavom i nije se previše osvrtala na originalnu radnju.

Tori Spelling Instagram

No, FOX je prošle godine najavio da se stara ekipa vraća te da rade na novim epizodama što je potpuno raspametilo fanove serije. Jason Priesley ponovno će utjeloviti Brandona, Brian Austin Green glumit će Davida, dok će se Tori Spelling vratiti kao Donna, Ian Ziering kao Steve te Gabriella Carteris kao Andrea. Nažalost, Dylana u seriji neće biti zbog tragičnog odlaska glumca Luka Perryja. Naime, Perry je nedavno preminuo od moždanog udara u 52. godini.

Iako je bez Dylana ekipa nepotpuna, glumci su se bacili na posao, što je Tori Spelling potvrdila fotografijom na svom Instagramu. Također je objavila i video u kojem čitaju scenarij i pritom se jako dobro zabavljaju. Serija malo drukčijeg naziva - "BH90210" počet će se prikazivati od 7. kolovoza ove godine na FOX televiziji.

Linker
15. travanj 2024 03:55