Pobjednik Wimbledona

Novak Đoković popričao s Kate Middleton, jedan njegov potez razveselio je malog princa

Jedan od najboljih tenisača današnjice osvojio je prestižan Grand Slam već sedmi put.

Prema već uspostavljenoj tradiciji Novak Đoković se nakon trijumfa na Wimbledonu sastao s članovima kraljevske obitelji. Prvo je razgovarao s Kate Middleton, koja mu je uručila i pehar nakon pobjede na turniru, kasnije se susreo s njom, princom Williamom i njihovim najstarijim sinom Georgeom.

Na početku razgovora Kate ga je upitala je li mu bilo pretoplo. "Jako je toplo, no činilo mi se kao da je danas bilo bolje nego prethodnih dana kada je bilo pretoplo. Teško mi je kada nemam kapu", kazao je srpski tenisač vojvotkinji od Cambridgea.


Zatim su prešli na razgovor o djeci. Kate Middleton bila je oduševljena Novakovom igrom, na što je on dodao da su i njegova djeca bila oduševljena. Vojvotkinja je tada dodala da njen sin ima osam godina, na to je Đoković odgovorio da su im sinovi sličnih godina.

Čitajte i: Novak Đoković danas je ima snage za dvoje! Finale Wimbledona igrao na poseban dan u životu

Maleni George bio je fasciniran i igrom i velikim peharom te je nakon upoznavanja dobio i pehar od Novaka da ga drži u rukama.

Teški trofej George je primio s obje ruke, vidno fasciniran.

Dok je Novak ćaskao s njenim suprugom, ona je pazila da njenom sinu ne ispadne poklopac s pehara.

image

Kate Middleton predala je pehar Novaku Đokoviću

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U jednom trenu maleni je George mami signalizirao da mu je dosta držanja velikog pehara, na što je ona uskočila i primila ga. Ubrzo je Novak od vojvotkinje uzeo svoj pehar i ponosno ga držao dok je nastavio razgovor s royalsima.

Konačno, princ William je objasnio koliko je teško igrati po tako toplom vremenu koje je grijalo Wimbledon, što je i Novak, koji je upravo sovojio Wimbeldon, i potvrdio.

image

Cijela kraljevska obitelj pozorno je gledala finale

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 13:09