Tanja Bažalac
želje i pozdravi

Novak Đoković i njegova supruga ne slažu se u svemu: O važnom pitanju imaju potpuno suprotno mišljenje

Prvi reket svijeta i njegova supruga dali su intervju američkom novinaru Grahamu Besingeru te odvojeno odgovarali na ista pitanja. Jedno je mnogima posebno privuklo pažnju.

Na pitanje žele li prinovu u obitelji, Novak Đoković i njegova supruga Jelena dali su oprečan odgovor.

'Uf, teško pitanje. Jako sam sretan što imam dvoje djece, mi smo kao par trenutno sretni s tim. No sada ću vam dati jedan vrlo politički odgovor, nikad se ne zna. Život je pun divnih iznenađenja, tko zna što nas čega’, rekao je Novak Đoković na pitanje vidi li u budućnosti još djece u svojoj obitelji, istovremeno se crveneći u obrazima, dajući do znanja da mu je ova tema vrlo nelagodna.

Njegova supruga, na isto je pitanje dala vrlo jasan i izravan odgovor.

LONDON, ENGLAND - JULY 08:  Novak Djokovic and Jelena Ristic attend the Novak Djokovic Foundation inaugural London gala dinner at The Roundhouse on July 8, 2013 in London, England.  The foundation supports vulnerable and disadvantaged children, especially in Djokovics native Serbia.  (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for Novak Djokovic Foundation)
Tim P. Whitby/Getty Images
Jelena i Novak Đoković već su 15 godina zajedno u dobru i zlu.

"Oduvijek sam bila fokusirana na Novaka, njegovu karijeru i potrebe. Znate, to postane pomalo frustrirajuće, stalno se pitate gdje su u svemu tome vaše potrebe. Za to ne mogu kriviti svog supruga, jer to je bio moj izbor. No, sve se promijenilo kada sam postala majka. Naš sin Stefan sve je nekako posložio na svoje mjesto. Kako bi bila što bolja mama, trebala sam postati dobra i sebi", objasnila je Jelena.


Pune ruke posla

"Svu sam snagu uložila u odgajanje naše djece. Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. Razumijem Novaka, propustio je puno u odrastanju naše djece i pretpostavljam da će htjeti još jedno kad završi karijeru. Neću reći ne ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio ne", kazala je gospođa Đoković dodavši da ju je majčinstvo drastično promijenilo.

Jelena Đoković nikad iskrenija: Otkrila predivnu priču koja će je zauvijek vezati uz Hrvatsku

MONACO, MONACO - FEBRUARY 18:  Laureus World Sportsman of The Year 2019 Nominee Novak Djokovic and wife Jelena Djokovic during the 2019 Laureus World Sports Awards on February 18, 2019 in Monaco, Monaco. (Photo by Boris Streubel/Getty Images for Laureus)
Getty Images for Laureus
Jelena i Novak Đoković

Jelena (33) se posvetila djeci, Stefanu (5) i Tari (2), te uspješno vodi Zakladu Novak Đoković zahvaljujući kojoj je u njihovoj domovini Srbiji, među ostalim, otvoreno 45 novih vrtića. Jelena je nedavno otkrila ima li čarobnu formulu za bračnu sreću...

"Mislim da ne postoji neka formula, brak jednostavno funkcionira ili ne. Kao i svaki odnos. Potrebno je mnogo poštovanja i emocionalnog angažmana da bi brak bio kvalitetan i trajao. Novak puno putuje, a kad se vrati s puta, to je kao da se opet upoznajemo, ponovno se zavodimo jer smo se oboje u međuvremenu zaželjeli jedno drugog i možda ne tako uočljivo na prvi pogled, ali i promijenili."

Čitajte i:

'Od pećinskog čovjeka do mog muža': Đoković se dugo odupirao make-overu, rezultat ga je ipak oduševio

Novak i Jelena Đoković pozvali sve da isprobaju prilično težak izazov: 'Dugo smo ovo vježbali'

Linker
22. travanj 2024 20:30