Ovo je njezina godina

Nova figura, novi dečko: Adele ljubi poznatog britanskog repera, veza puna strasti više nije tajna

Dok mnogi 2020. godinu smatraju jednom od najgorih u svom životu, pjevačica Adele itekako se može pohvaliti lijepim vijestima.

Krajem prošle godine napokon se riješila viška kilograma zbog kojih je dugo bila nesretna, a kako je sama rekla, uz pomoć knjige "Untamed" spisateljice Glennon Doyle, pronašla je novi smisao života.

Nakon što ju je Adele spomenula kao "knjigu koja joj je promijenila život", "Untamed" je postala pravi hit i rasprodala se u rekordnom roku, jer su svi željeli doznati što je to potaknulo britansku zvijezdu nevjerojatnog glasa da život okrene naglavce.

image
Knjiga "Untamed", koju Adele hvali na sva usta.
PRESS FOTO

Inače sramežljiva Britanka, fotografije na kojima puca od ponosa i sreće te živi život punim plućima sad često objavljuje na društvenim mrežama, a nakon godine dana šuškanja, napokon je potvrđena vijest o njezinoj novoj ljubavi. Za časopis People otkriva da su viđeni na javnom mjestu kako se ljube, što je napokon potvrdilo šuškanja koja su krenula prije godinu dana.

Naime, Adele se već neko vrijeme viđa sa slavnim britanskim reperom Skeptom, a ljubav je planula za vrijem proslave njegova 37. rođendana, na kojem je nastupila kao gost, pišu strani mediji.

32-godišnja Adele i 38-godišnji Skepta imaju mnoge zajedničke interese, a kako im je glazba velika strast, satima znaju pričati o njoj i zabavljati se, navode izvori.

Adele je zahtjev za razvod od bivšeg supruga Simona Koneckija podnijela krajem prošle godine, a pretpostavlja se da se tada već počela rasplamsavati veza sa Skeptom. Adele i Simon imaju 8-godišnjeg sina Angela.

Skepta ima jedno dijete no nikad nije bio u braku, a jedna od njegovih poznatijih javnih veza bila je ona sa supermodelom Naomi Campbell.

image
Skepta s bivšom djevojkom Naomi Campbell.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 01:50