NJEGOV NAJVEĆI FAN

Nju rijetko pokazuje: David Beckham podijelio s obožavateljima privatni trenutak s majkom

Fotografiju je snimio tijekom njihovog zajedničkog druženja te podijelio sa svojih 73 milijuna pratitelja na Instagramu.

Umirovljeni engleski nogometaš David Beckham proveo je nedjelju sa svojom mamom Sandrom Beckham i nije mogao ne podijeliti preslatku fotografiju s obožavateljima na društvenim mrežama. Pratitelji su imali priliku prvi put vidjeti nogometaša i njegovu mamu kako uživaju u ukusnom domaćem obroku, dok oboje sjede jedno pored drugog i smiješe se prema kameri.

"Ne mogu pobijediti kad je u pitanju večera s mamom. Gammon, čips, ananas, pečeno jaje, salata od kupusa i kašasti grašak. Želim zahvaliti majci, a nakon toga slijedi krafna s pekmezom i šalica čaja", napisao je prije nego što je zadirkivao svoju sestru Joannu, te joj poručio u komentarima: "Oprosti, ali kralj je bio kod kuće na večeri."

"Na putu sam k vama", našalio se kuhar i njegov blizak prijatelj Gordon Ramsay, očito impresioniran namazom Beckhamove majke budući da je nogometaš i njega označio na fotografiji.

Čitajte i: David Beckham ukrao sve poglede na plaži: Zaplivao s morskim psima pa oduševio okupljene

Fotografija je raznježila pratitelje na Instagramu, a lajkali su je i Tana Ramsay, Nicola Peltz Beckham, Tilly Ramsay te sinovi Cruz i Romeo Beckham.

"Najslađa fotografija", dodao je jedan obožavatelj, dok je drugi primijetio: "Nema ljepše stvari od večere s mamom."

Naime, David i njegova mama imaju prekrasan odnos, a otac četvero djece često joj posvećuje statuse na društvenim mrežama, bilo za njezin rođendan, Majčin dan ili bilo koji drugi dan.

Sandra ima odličan odnos i sa svojim unucima, a koliko je posvećena obitelji pokazala je kada je suprugu Brooklyna Beckhama, Nicolu, iznenadila posebnim vjenčanim poklonom. Davidova majka, baka iz Brooklyna, dala je umjetniku Adamu Claridgeu personalizirati par Nike Air Force 1 tenisica sa sentimentalnim crtežima i porukama.

Linker
18. travanj 2024 23:44