SMXRF/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia
sve kao po špagi

Njima se stvarno sve posložilo: Još jedan slavni par čeka prvo dijete!

Ovom slavnom paru privatno sve ide kao po loju - glumica Sophie Turner i pjevač Joe Jones na proljeće su se vjenčali skromno, potom su na ljeto upriličili i raskošnu svadbu, a ona je uslijedio medeni mjesec... Sada je pak stigla nova lijepa vijest - i dijete je na putu!

Zvijezda serije "Game of Thrones" Sophie Turner i pjevač poznate grupe Jonas Brothers, Joe Jonas, svijet su lani u svibnju ostavili bez teksta jer su se vjenčali kao iz vedra neba. Tako se to može jedino u Las Vegasu, a njih je želja obuzela baš nakon tamošnje dodjele Billboard Awards. S njima su tada bili samo najbliži prijatelji i DJ Diplo, koji je sve gotovo live streamao, te imitator Elvisa, bez kojeg vjenčanja u gradu grijeha nisu zamisliva. I dok je svijet obilazila velika vijest, ni modne rubrike nisu ostale kratkih rukava, jer je glumica nosila kombinezon ukrajinske dizajnerice Svetlane Bevz, o kojem se podosta pisalo.

Par je svoju sreću poželio ozakoniti još jednom, i to pred širim krugom rodbine i prijatelja. Tako su dva mjeseca kasnije organizirali i drugo vjenčanje, na jugu Francuske, u dvorcu iz 18. stoljeća Château de Tourreau u Provansi, kojem za noćenje treba izdvojiti 31 tisuću kuna. Za svoje tradicionalno vjenčanje Sophie je odabrala i tradicionalnu vjenčanicu princeza kroja.

Sophie Turner Instagram

Potom su otišli u egzotične krajeve na medeni mjesec, u Soneva Fushi, spektakularnom resortu na Maldivima koje se reklamira kao "skrovište" na privatnom otoku, a čije jednosobne vile kreću od 1272 dolara po noćenju te sežu sve do 36 tisuća dolara u samom srcu sezone.

Sophie Turner and Joe Jonas leaving their hotel in Paris, France, to go eat at Ralph's on June 24, 2019., Image: 451172837, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press

Kruna događaja u godini sreće za ovaj slavni par upravo je njezina trudnoća, a kako pišu strani mediji, Sophie još uvijek odjećom uspijeva sakriti trbuščić.

No, koliko god se slavni trudili u najužem privatnom krugu malo uživati u slatkoj tajni, to im teško polazi za rukom pa je i trudnoća Sophie Turner munjevitom brzinom postala "javna tajna".

Los Angeles, CA  - Celebrities attend the 62nd Grammy Awards at the Staples Center in Los Angeles.

BACKGRID USA 26 JANUARY 2020, Image: 494965663, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Sophie Turner i Joe Jonas

Sophie Turner i Joe Jonas priuštili su si pravi luksuz, pogledajte gdje provode medeni mjesec

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JUNE 04: Sophie Turner attends the premiere of 20th Century Fox's
Getty Images
Sophie Turner

Nakon gotovo dva mjeseca ponovno se vjenčali: Grad grijeha zamijenili s idilom u francuskoj Provansi

Linker
19. travanj 2024 10:52