Profimedia, ddp images
Sve su pregrmjeli

Njihova ljubavna priča je nevjerojatna: 'Sve je krenulo na bolje kad smo odlučili prekinuti zaruke'

Jedna od omiljenih 'prijateljica' Courteney Cox izgledala je neodoljivo sretno uz svog partnera, 12 godina mlađeg Johnnyja McDaida, a njihova romantična priča govori da ako je ljubav stvarna sve će pobijediti.

Simpatičan par prošetao je crvenim tepihom Hollywood For Science Gala u četvrtak gdje su se osim u osmijesima i modno uskladili. Johnny je odjenuo crno odijelo, košulju i kravatu, a glumica se odlučila na sličan outfit. Imala je crno odijelo, a u prvi plan je istaknula dekolte.

Courteney Cox (54) i njezin partner, glazbenik Johnny McDaid (42) na svečanom prijemu su izgledali kao da ponovno žive na adresi Sedmo nebo 7 iako su na putu do tamo imali trnovit i zahtjevan put.

Njihova ljubavna priča je nevjerojatna i dokaz da se za pravu ljubav treba boriti. Courteney i Johnny su zajedno od 2013., a zaručili su se godinu dana kasnije, no ubrzo nakon toga se par razdvojio. Spojili su se ponovno 2016. Nakon pomirenja svi su pričali o njihovom vjenčanju, no slavna glumica potvrdila je da ga više ne planiraju.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 21:  Courteney Cox attends the UCLA IoES honors Barbra Streisand and Gisele Bundchen at the 2019 Hollywood for Science Gala on February 21, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for UCLA Institute of the Environment & Sustainability)
Getty Images for UCLA Institute

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 21:  Johnny McDaid and Courteney Cox attend the UCLA IoES honors Barbra Streisand and Gisele Bundchen at the 2019 Hollywood for Science Gala on February 21, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for UCLA Institute of the Environment & Sustainability)
Getty Images for UCLA Institute
Johnny McDaid i Courteney Cox

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 21: (L-R) Johnny McDaid and Courteney Cox attend the 2019 Hollywood For Science Gala at Private Residence on February 21, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images

Gostujući kod Ellen DeGeneres otkrila je: 'Prekinuli smo zaruke, a on se odselio u Englesku. Izgledalo je kao kraj, no ipak smo se pomirili i mogu reći da su stvari bolje nego prije. Sve teče bez pritiska nakon što smo se razdvojili na šest mjeseci', rekla je Cox.

Courteney je također nedavno priznala da je otišla predaleko pokušavajući preokrenutii prirodni proces starenja. 'Nisam to shvatila dok se jednog dana nisam odmaknula od ogledala i priznala sama sebi da više ne izgledam kao ja', rekla je poznata glumica.

'Dakle, sada prihvaćam tko sam i što mi je Bog dao, a ne ono što sam pokušavala promijeniti. Moram nastavliti raditi na sebi i mijenjati se.', dodala je.

Linker
24. travanj 2024 23:47