nova ljubav

Nježnosti na špici: Josipa Pavičić i poznati ginekolog nisu mogli sakriti zaljubljenost

Spisateljica Josipa Pavičić nije izgubila vjeru u ljubav ni nakon dva bračna brodoloma: u sretnoj je vezi s ginekologom Markom Kisićem, s kojim je prohodala prije nepunih šest mjeseci

Spisateljica i nekadašnja TV voditeljica Josipa Pavičić (42) i zagrebački ginekolog Marko Kisić (41) više ne kriju koliko su zaljubljeni. Gotovo svakog vikenda mogu se vidjeti u šetnji središtem grada, a otkako su otvorene terase - i kako piju kavu na zagrebačkoj špici. U vezi su oko pet mjeseci, a navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

image
Zagrebački ginekolog i otprije je poznat javnosti, po vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić
MAJA JUROVIC/CROPIX

- Onome tko zauzme mjesto na lijevoj strani puta daj sve ono što bi želio dati sebi. Put srca je nalijevo. A možemo dati samo svoju ljubav i pritom znajmo da će nam se ona umnožena vratiti - napisala je na društvenim mrežama autorica romana ‘Šest milimetara’ i ‘Promatrači u zrcalu’, koja nije izgubila vjeru u ljubav ni u pandemijskim uvjetima.

Čitajte i: Elegantno izdanje u tenisicama: Josipa Pavičić Berardini ne skida se iz ove hit suknje

image
Par je u vezi oko šest mjeseci
MAJA JUROVIC/CROPIX

Ali ni nakon dva razvoda: od novinara Marka Cigoja, s kojim ima 20-godišnjeg sina Vitu, i talijanskog poduzetnika Nica Berardinija (45), s kojim ima 10-godišnjeg sina Rocca, Josipa nije izgubila vjeru u ljubav. Razišli su se 2016., kad je i Marko Kisić, nakon manje od godinu dana, prekinuo vezu s glumicom Natašom Janjić Medančić (39).

Linker
18. travanj 2024 21:11