Dwayne Johnson / Instagram
DRUGI BRAK

Njegovo havajsko vjenčanje: Najplaćeniji glumac oženio se nakon 12 godina ljubavi

Najbolje plaćeni holivudski glumac zaokružio je svoju uspješnu godinu vjenčanjem - i to nakon 12 godina ljubavi.

Glumac Dwayne "The Rock" Johnson oženio je svoju djevojku Lauren Hashian, a da je rekao "uzimam" otkrio je na svojem Instagram profilu nakon tajne ceremonije. Bivši profesionalni hrvač, a danas jedan od najpoznatijih glumaca, podijelio je sretne vijesti sa svojim 154 milijuna pratitelja uz fotografiju strastvenog poljupca sa svojom suprugom.

Par se vjenčao na Havajima, a mišićavi 47-godišnjak za svoje je vjenčanje odabrao jednostavnu bijelu košulju koja je otkrivala njegovu tetovažu na prsima, dok je njegova supruga Lauren (34) odabrala čipkastu haljinu. Par se upoznao 2006. godine kada je Rock snimao film "The Game Plan". U to vrijeme je on bio u braku sa suprugom Dany Garcijom, od koje se razveo godinu kasnije i s kojom ima 18-godišnju kćer Simone. Nakon razvoda Dwayne i Lauren su započeli svoju vezu, a Rock je s bivšom suprugom ostao u prijateljskim odnosima te mu je s vremenom Dany postala i menadžerica.

--> Karijeru je počeo sa sedam dolara u džepu, a danas je najplaćeniji holivudski glumac

Dwayne Johnson i Lauren već imaju i dvije kćeri: trogodišnju Jasmine i jednogodišnju Tianu. Svojim drugim vjenčanjem holivudski je glumac zaokružio odlično razdoblje u svojem životu. Od samo sedam dolara u džepu postao je najplaćeniji holivudski glumac, a sve mu ide po planu i u privatnom životu.

Linker
18. travanj 2024 18:06