Druženje tate i sina

Njegova slika i prilika: Goran Ivanišević sina odveo na šetnju špicom i pazio da su čak i modno usklađeni

Tatu i sina svako malo se može vidjeti u centru Zagreba. Trogodišnji Oliver još uvijek se vozi u kolicima, no nekada mu vožnje bude dosta pa moli tatu da zajedno šetaju.

Bivši tenisač Goran Ivanišević iskorištava svaki slobodan trenutak da se podruži sa sinom Oliverom. Tako je danas bilo vrlo simpatično vidjeti ih na špici, gdje su ih 'uhvatili' naši fotografi.

Dok je Goran razgovarao na mobitel i guroa kolica, Oliver je znatiželjno promatrao svijet oko sebe, no u jednom trenutku su se zaustavili te odlučili malo i prošetati. Goran je Oliveru nešto objašnjavao, a tata i sin su bili čak modno usklađeni.

image

Goran Ivanišević

Josip Moler/CROPIX

Čitajte i: Nives Ivanišević prvi put o vlastitom iskustvu poroda: ‘Završila sam na carskom rezu, bilo me je strah‘

Naime, bili su odjeveni u pufaste jakne koje su ponovno jedan od najvećih modnih hitova, kako za žene, tako i za muškarce pa i one najmlađe. Iako je Goran bio pretežito u crnom, Oliver je nosio žarke boje te je izgledao preslatko u plavoj jakni, crvenim hlačama i sportskim tenisicama.

image

Goran strpljivo čeka dok Oliver trčkara okolo.

Josip Moler/CROPIX

Olivera je Goran dobio 7. rujna 2018. sa suprugom Nives Ivanišević koja je nedavno progovorila o svom iskustvu poroda.

"Najljepše na svijetu je biti mama. Ali i najzahtjevnije, to malo biće je ovisno o tebi i svojim primjerom mu stvaraš sliku o svijetu... tako da svaki dan, novi izazov. Moj Oli je jaaako živahan, jako znatiželjan i predivan", iskrena je bila Nives na pitanje o karakteru svog sinčića.

image

Goran Ivanišević

Josip Moler/CROPIX

Čitajte i: Goran Ivanišević nakon povratka iz Grčke malenog Olivera poveo u šetnju Zagrebom: Sportskoj eleganciji ‘uči‘ i sina

"Ja sam rodila na carski, u Petrovoj i mogu reći samo sve najbolje... od sestara, doktora, ništa me nije razočaralo. Bilo me jako, jako strah, ali valjda te u životu strah stvari koje ne poznaješ i sa kojima se nisi susreo. Ali evo, mogu iz svog iskustva i iz svih iskustava bliskih osoba reći da je taj moment kad primiš svoje malo čudo u ruke, moment kad zaboraviš na sve ostalo”, napisala je jednom prilikom na Instagramu.

Linker
10. travanj 2024 03:52