Zasluženo uživa

Nives Ivanišević na egzotičnoj destinaciji: Voditeljica uživa na plaži, uz besprijekorne stajlinge dobila pregršt komplimenata

Radijska voditeljica nije otkrila na kojoj se to lokaciji nalazi, ali sudeći prema prizorima riječ je o ipak malo udaljenijim plažama.

Nives Ivanišević, poznata radijska voditeljica i spruga teniske legende Gorana Ivaniševića, posljednjih dana na Instagramu dijeli nevjerojatno idilične fotografije s egzotične destinacije. Nives se odmara na plaži, a na prizorima bespreglednog bijelog pijeska i tirkiznog mora pokazala je i svoju besprijekornu liniju u bikiniju.

Oduševljeni pratitelji zasuli su je komplimentima, od toga da joj fotografije izgledaju kao razglednica do toga da je divna i zgodna, a mnogi su joj poručili da je konačno došlo vrijeme da uživa.

I dok većina nas nikako da pospremi zimske jakne zbog lošeg vremena, Nives je već izvadila nekoliko kupaćih kostima i pokazala savršene ljetne stajlinge.

Čitajte i: Nives Ivanišević sa sinom pobjegla iz Zagreba napuniti baterije: U uživanciji im nije smetala ni bura

Čitajte i: Oštar rez! Nives Ivanišević nije odoljela frizuri koja je apsolutni trend sezone

Pazi na svaki detalj

Na fotografijama na kojima se sunča u bikiniju vidi se kako voditeljica pazi na detalje, tako uz bijeli kostim, na glavi nosi i bijelu traku za kosu. Posebno božanstvena je fotografija na kojoj Nives uživa u mreži razapetoj iznad plićaka - tu osim crnog kupaćeg kostima i sunčanih naočala Nives nosi još samo blaženi osmjeh.

Na fotografijama koje je s odmora prve podijelila otkrila je kako je na šetnje plažom odnijenula romantične i lepršave suknje u bijeloj boji, koje su se savršeno uklopile u beskrajno plavetnilo u kojem uživa.

Iako nije otkrila lokaciju, niti na fotografijama kao ni u storiyima, čini se da je Nives otputovala na nešto udaljeniju destinaciju. Na svim fotografijama Nives pozira sama, ali je jasno da ju netko fotografira.

Linker
19. travanj 2024 03:26