Kemija je učinila svoje, vrlo brzo su imali obitelj...
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
idila u obitelji

Nitko tako ne živi u Hollywoodu: Ryan Gosling i Eva Mendes odgajaju djecu bez dadilje

Jedan od najatraktivnijih parova Hollywooda, Eva Mendes i Ryan Gosling čuvaju svoj privatni život od medija, a mnogi im zavide na bračnim vodama koje nemaju većih trzavica, a kao roditelji su sve podredili svojim kćerima Esmeraldi (5) i Amadi (3).

O Amorovoj strelici koja ju je pogodila kad je na snimanju drame 'Grijesi očeva' popularna hollywoodska glumica Eva Mendes otvoreno je progovorila u nekoliko intervjua.

"Nisam se vidjela kao majka sve dok nisam upoznala Ryana. Klinci su tada još uvijek bili zadnja stvar koja mi je bila na pameti. A onda, on mi se dogodio, mislim, dogodila mi se kemija. Tada mi je odjednom sve to s djecom počelo imati smisla. I to ne djeca, nego njegova djeca. To je imalo veze baš s njim", rekla je glumica, koje rijetko govori o svom privatnom životu i odnosu s glumcem Ryanom Goslingom.

Izvor blizak paru je za US Weekly rekao da je par podjednako posvećen obiteljskim obvezama.

"Roditeljstvu su jako posvećeni i sve obveze oko djece stižu obaviti bez dadilja i pomoći".

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Couple Ryan Gosling and Eva Mendes take their daughters Esmeralda and Amada shopping for flowers on Valentine's Day in Los Angeles. Esmeralda was sporting a cute Valentine's outfit for her trip to the store with her parents and sister.

Pictured: Ryan Gosling, Eva Mendes, Esmeralda Gosling, Amada Gosling

BACKGRID USA 14 FEBRUARY 2019, Image: 414065925, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

"Eva je izabrala da joj je obitelj na prvom mjestu, a Ryan radi sve kako bi zaštitio svoju obitelj i u svemu želi sudjelovati. Oni osim svoje obitelji nikoga ne pitaju za pomoć", dodao je izvor.

-New York, NY - 03/28/2013 - Focus Features presents the New York Premiere of The Place Beyond the Pines. Stars Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ray Liotta, Dane DeHaan, and Emory Cohe
-PICTURED: Eva Mendes, Ryan Gosling, Bradley Cooper
-, Image: 157288915, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Eva Mendes i Ryan Gosling na premijeri filma The Place Beyond the Pines

Mendes, koja je prvo dijete rodila u 42. godini života, a drugo odmah godinu kasnije, u javnosti ne krije da iskusila sve strane roditeljstva, i one lijepe, ali i one teške. U travnju je za Women's Health izjavila: 'Roditeljstvo je promijenilo moj život. Trebalo je to preživjeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako se opet počinjem osjećati kao osoba koje ima svoje ja. Obitelj nam je jako puno pomagala. Ryanova mama, moja mama, Ryanova i moja sestra. Ma nama je doista pomagalo 'cijelo selo'. Moje srce je sa ženama koje sve ovo moraju prolaziti same'.

ČITAJTE I:

Eva Mendes ne želi lagati: 'I meni treba jako puno da bih izgledala ovako, borim se, između ostalog, s hranom'

Spoj kakav se pamti: Rijetki javni izlazak slavnog para na večeru bez djece

Naočit tata Ryan i malena Esmeralda bili su glavne zvijezde na ulici

Linker
03. travanj 2024 10:22