Getty Images
nije se dala smesti

Nitko nije očekivao: Jennifer Lopez pred svima prozvana zbog nošenja krzna

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (50) doista je poznata po tome da voli krzno i ne prestaje ga nositi niti uz sav pritisak aktivista iz udruga za zaštitu prava životinja. No, ljubav prema krznenim komadima obila joj se o glavu u Torontu gdje se uz zaručnika Alexa Rodrigueza pojavila na filmskom festivalu.

Umjesto da uživa u neokrnjenom ponosu zbog premijere njezinog novog filma "Hustlers" ("Prevarantice s Wall Streeta",) u kojem igra lik striptiz plesačice, aktivisti su Jennifer Lopez pokušali posramiti uzvicima i natpisima kojima je pozivaju na prestanak nošenja pravog krzna.

No, J.Lo je u svojoj raskošnoj, dugoj žutoj haljini kuće Maison de Couture samo mirno prolazila pokraj njih te je uz zaručnika na crvenom tepihu pozirala nasmiješena od uha do uha. Pjevačica i glumica taj dan čak nije ni nosila krzno, no aktivisti su odlučili iskoristiti trenutak i nisu posustajali: uzvikivali su prema njoj te se jasno čulo kad su isticali da mrzi životinje. Iako se činila mirnom, nije joj moglo biti ugodno jer, piše TMZ, bilo je nemoguće ne čuti glasna dobacivanja, a k tome su aktivisti na crveni tepih bacali i letke s neugodnim natpisima koje je brzinom munje skupljala njezina asistentica.

Kako bilo, inzistiranje na životinjskom krznu više nije nimalo "in" - posljednja modna kuća koja je objavila da ga više neće koristiti u svojim kolekcijama je grupacija Prada, o čemu se naveliko pisalo u svibnju. Prije te talijanske modne kuće, takvu su odluku donijele i brojne druge svjetske kuće: Gucci, Versace, Armani, Michael Kors, Donna Karan, Hugo Boss, kao i hrvatska zvučna dizajnerska imena kao što su Boudoir, Hippy Garden, Image Haddad, Martina Felja...

'Hustlers' during the 44th Toronto International Film Festival, tiff, at Roy Thomson Hall in Toronto, Canada, on 07 September 2019. Photo: Vinnie Levine.
08 Sep 2019
 Photo: Vinnie Levine., Image: 469727102, License: Rights-managed, Restrictions: NO Germany, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

TORONTO, ONTARIO - SEPTEMBER 07: (L-R) Jennifer Lopez and Alex Rodriguez attend the
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 23:25