Profimedia, INSTAR Images
JENNIE GARTH

Nisu izdržali: Glumica je otišla i od trećeg supruga

Omiljena glumica ničim nije pokazivala da ima problema u braku i mnogi su ostali zapanjeni kad je u javnost procurila vijest da sa suprugom više ne dijeli isti krov.

Tri pokušaja ostvarivanja stabilne životne veze imala je Jennie Garth, glumica koja se proslavila ulogom Kelly u seriji Beverly Hills 90210 koja je tinejdžere, ali i gledatelje svih dobi, devedesetih prikovala za male ekrane. Sva tri puta glumica se i udala vjerujući da je pronašla srodnu dušu. Prvi put je u braku bila s glazbenikom Danielom B. Clarkom, i to svega dvije godine - razveli su se 1996.

U drugom braku, s glumcem Peterom Facinellijem, bila od 2001. do 2013. godine. Dobili su troje djece, sve tri kćeri: Luca Bella danas ima 20 godina, Lola Ray 14, a Fiona Eve je jedanaestogodišnjakinja.

Dvije godine nakon tog razvoda 45-godišnja Jennie se udala za devet godina mlađeg trećeg supruga, glumca i restauratora Davea Abramsa, da bi se i taj brak raspao nakon nešto više od dvije godine. I prije nego što je vijest da par više ne živi zajedno izašla u javnost, mnogi su se pitali zašto Garth ne nosi vjenčani prsten. To se, dakako, moglo protumačiti kao slučajnost, no sve su sumnje otklonjene kad je glumičina glasnogovornica za US Weekly potvrdila razlaz, uz objašnjenje da se 'Garth želi više posvetiti sebi i kćerima' te da su se zasad razdvojili - pa što bude.

Exclusive-Los Angeles, CA - 4/10/2015 - Jennie Garth and Fiance David Abrams enjoying a round of Golf.

-PICTURED: Jennie Garth and David Abrams
-, Image: 240105640, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

, Los Angeles, California - 10/9/17 Celebrities attend the Los Angeles premiere of National Geographic Documentary Film's 'Jane' held at the Hollywood Bowl.

-PICTURED: Jennie Garth, Dave Abrams, Fiona Eve Facinelli
-, Image: 352382008, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Jennie sa suprugom Daveom Abramsom

Linker
22. travanj 2024 16:32