Veliki šok

Ništa od vjenčanja: Poznata glumica nakon godinu dana prekinula zaruke s nogometašem

Zvijezda američkog nogometa i glumica suptilno su objavili da su zaručeni u veljači 2021., sada je umjesto crkvenih zvona došlo do raskida.

Aaron Rodgers i Shailene Woodley su prekinuli, izvor blizak donedavnom paru potvrdio je vijesti za američke medije rekavši kako 38-godišnja zvijezda američkog nogometa i 30-godišnja glumica definitivno više nisu zajedno. Tužna vijest stigla je godinu dana nakon objave da su zaručeni.

"Bio je to prijateljski razlaz, jednostavno nije išlo. Oni su dosta različiti ljudi s karijerama koje su zahtjevne, a bile su tu i prepreke koje nisu uspjeli nadvladati. Ostat će u dobrim odnosima, nema zle krvi niti drame. Jednostavno im nije išlo", kazao je izvor.

Glumičin agent nije komentirao situaciju, a sportašev je odbio komentirati. Do razlaza je došlo nakon što je Rodgers bio na udaru kritika zbog svog statusa o cijepljenju, u studenom 2021., kada se saznalo da je pozitivan na koronavirus. U kolovozu te iste godine na pitanje je li primio cjepivo za Covid-19, medijima je odgovorio da je "imuniziran". Međutim, samo nekoliko mjeseci kasnije saznalo se da nije cijepljen. Tada je glumica javno stala u obranu svog zaručnika, zbog "omalovažavajućih" tvrdnji o njemu.

image

Shailene Woodley i Aaron Rodgers rijetko su se u javnosti pojavljivali zajedno.

PROFIMEDIA

Čitajte i: Novi trend u odnosima sugerira da je sasvim ok odmah nakon prekida dejtati nove ljude: Evo što kaže psiholog

Usput objavio da su zaručeni

Iako se među njima sve činilo idealno, ispalo je da su se ipak razišli. Svoje zaruke suptilno su obznanili javnosti u veljači 2021.

"2020. definitivno je bila luda godina s mnogim promjenama, rastom, nekim nevjerojatnim i nezaboravnim trenucima, 180 dana su mi strugali dlake u nosu, igrao sam ispred vrlo malo obožavatelja ili pred praznim stadionom cijelu sezonu. Zaručio sam se i igrao najbolji nogomet u svojoj karijeri", kazao je Aaron Rodgers u govoru zahvale za NFL, a zatim je zahvalio zaručnici. Ipak, ovakav način objave zaruka - kada je veliku vijest samo "utrpao" u govor vezan uz američki nogomet - u američkoj javnosti dočekan je uz blagi podsmijeh.

No glumica se nije dala smesti, u intervjuu za The Tonight Show potvrdila je zaruke i osvrnula se na činjenicu da su neko vrijeme tu vijest držali u tajnosti. "To je tako smiješno. Svi su poludjeli, a mi smo zaručeni neko vrijeme. Prije svega on je divan čovjek. Ali ja nikad nisam ni sanjala da ću se zaručiti za nekoga tko zarađuje od bacanja lopte, čak ni kao djevojčica", našalila se Shailene Woodley.

Linker
18. travanj 2024 23:23