Instagram
ZAOKRET U KARIJERI

Nina Morić bi ovakva u parlament? Seksi štikle i dokoljenke...

Bivša manekenka i voditeljica odlučila je napraviti veliki zaokret u karijeri i postati političarka, ali i dalje njeguje svoje jedinstven stil.

Crna pripijena haljina na preklop, zlatne dokoljenke i sandale s crnim i zlatnim remenčićima modna su kombinacija koju je Nina Morić odabrala za veliki intervju za jednu iračku medijsku kuću u kojem je govorila o prednostima ulaganja u Italiju i dodala nekoliko razloga za ljetovanje u Italiji, ali i u Hrvatskoj. Bivša manekenka i voditeljica ozbiljno se "bacila" u političke vode, ali svoj jedinstven stil za modu još uvijek nije promijenila. Naime, rijetko tko voli kombinirati sandale s čarapama, a kamoli uskladiti zlatne dokoljenke sa štiklama koje imaju remenčiće u istoj toj boji. Ipak, i za veliki intervju na koji je izričito ponosna Zagrepčanka s talijanskom adresom ne odustaje od svojeg jedinstvenog stila.

Facebook

Ipak, njezine malo ekstravagantnije modne kombinacije nisu privukle ni približno toliko pozornosti kao njezini stavovi. Nina je nedavno najavila da želi ući u parlament na listi anti-imigrantske i fašističke stranke CasaPound koja se zalaže za "bijelu i kršćansku Europu". Na svojem je Facebooku objavila i video u kojem je kritizirala tretman imigranata u Italiji "koji imaju više prava od Talijana te najavila da će njen slogan biti "Italija Talijanima". S obzirom na to da je i ona sama ekonomska migrantica, mnogi su je prozvali licemjernom te je podsjetili da je postala državljanka Italije 2005. godine.

Facebook

Linker
14. travanj 2024 12:06