Promo
OKRENULA STRANICU

Nina Kraljić - prekid s dečkom i novi izgled

Već s prvim plesnim pokretima pjevačice Nine Kraljić i Vlade Kopčića u njezinu novom spotu bilo je jasno da tu postoji opasno dobra sinergija. I doista, tada su bili u vezi, koja je pukla nakon što su savršeno odradili posao, a Nina savladala senzualni tango. Pjevačica je u to vrijeme promijenila i imidž; sada njeguje dugu plavu kosu, a šminka i kratka haljinica u spotu upućuju samo na jedno - neki novi seksipil. Za portal Gloria.hr otkrila je kako je došlo do promjene imidža i koliko je energija koja je tada vladala između nje i Vlade dodala 'priču u ples'.

Prije dvije i pol godine Ninu Kraljić (25) javnost je upoznala kao natjecateljicu zlatnoga glasa u showu 'The Voice', u kojem je i pobijedila. Potom je bila u fokusu javnosti kao naša eurovizijska predstavnica, a ovih dana najviše se šuška o njezinoj promjeni imidža koja je došla s novim spotom za singl 'Negdje', u kojem s plesačkim partnerom Vladom Kopčićem izvodi senzualni tango.

I doista, Nina Kraljić nikad nije izgledala senzualnije nego upravo u spotu 'Negdje', a njegovo se nastajanje poklopilo s ljubavnim zanosom koji je vladao između nje i Vlade Kopčića u privatnom životu.

'Ma nema krivca za promjenu mog imidža, još od showa mijenjam dužine i boje kose. Došla mi je želja za promjenom, a već sutra možda odlučim nešto treće', priča nam Nina. No teško se oteti dojmu da je promjena ovaj put ipak radikalnija nego ikad – od kose, preko uske seksi opravice do opasnih štikli.

promo

Tango koji su oona i Vlado otplesali u spotu tjera čovjeka da se naježi, a na pitanje je li ljubavni žar tome pridonio, rekla je: 'Sigurno da je naša energija dodala priču u ples', rekla je.

Zanimljivo je i to da Nina prije snimanja nije znala plesati ovaj senzualni ples. 'Najbolje da Vlado prosudi kakva sam plesačica. Ja sam se brinula kako ću to stići u tako kratko vrijeme bez ijednog sata tanga otprije, a on je imao potpuno povjerenje u mene', rekla je Nina.

Instagram

O razlozima zašto je nakon godine i pol pukla njihova ljubav ne želi govoriti, jer ne želi previše eksponirati svoj privatni život, no na svaki spomen plesača imala je pozitivne konotacije.

Sada, kaže, uživa u pjevanju, prijateljima, dobroj knjizi, prirodi i ukratko – soliranju!

Priprema i novi spot, a idući petak u kuturnom centru Travno održat će besplatan akustični koncert. 'Za ljubitelje world music etna pak pripremam poslasticu u suradnji s Dunjom Knebl i njenim bendom Kololira, u Močvari 16. studenog.

Linker
12. travanj 2024 19:36