Nastavlja oduševljavati riječima podrške

Nina je opet pjevačica godine, a za svaki uspjeh zahvaljuje njima: ‘Žene su moja najveća inspiracija‘

Nina Badrić jedna je od onih zvijezda koje su za vlastiti uspjeh zahvalne podršci svoje okoline, a nama je otkrila što joj znači ženska energija i kako je to biti ‘srednja‘ sestra.

Poznata glazbenica Nina Badrić ovogodišnja je dobitnica nagrade Zlatni studio za pjevačicu godine, a upravo je ona imala priliku otvoriti dodjelu izvedbom pjesme "Ja još uvijek imam istu želju". Nastupom je oduševila domaću javnost, a za to je zaslužna i fit linija koju je naglasila ružičastim odijelom sa šljokicama. No, Nina Badrić ne inspirira samo svojom figurom i glasom, već stalnim podsjećanjem na važnost i veličinu žena u njezinom životu, ali i u društvu.

Na dodjeli nagrada Zlatnog studija pjevačica nam je otkrila kako je njezina najveća inspiracija upravo njezina obitelj, a još jednom je istaknula koliko žena ženi znači.

image

Pjevačica u društvu Ane Šovagović, još jedne ovogodišnje dobitnice nagrade Zlatnog studija.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

"Da u društvu nema ženske snage i energije, mnogo toga ne bi bilo. Upravo su žene bile ključne za mnoge doprinose u svim poljima, kao i u mome polju - umjetnosti. Mnoge su žene na mene ostavile velik utjecaj, a mislim da bismo se uvijek trebali podsjetiti svih onih koje su bile ključne za naše živote - od žene koja nas je rodila do onih koje smo sreli i koje su na nas ostavile snažan utjecaj", kazala je Nina Badrić.

Pjevačica je na svom Instagram profilu nedavno objavila fotografiju svoje majke Mile, a u opisu je istaknula koliko joj ona znači i dirnula javnost emotivnim riječima, a upitali smo je i kako se snalazi u ulozi srednje sestre.

image

Nina Badrić ne inspirira samo svojom figurom i glasom, već stalnim podsjećanjem na važnost i veličinu žena u društvu.

RANKO SUVAR/CROPIX

"Obitelj ne možeš birati, a upravo je ona mjesto na kojem stvaraš vlastiti mir. Meni je odlično biti srednja sestra. Znate kako se kaže - možeš ispast srednja žalost ili zlatna sredina. Naravno da se svaka 'srednja' osoba u obitelji mora boriti za sebe, ali u mom slučaju Bog je doista znao što radi kada me dodijelio tim predivnim ljudima", iskreno je kazala pjevačica.

Čitajte i: Momčilo Otašević čeka premijeru serije, ali priznaje da mu je druga uloga najdraža: ‘Uspijem sve, zahvaljući njoj‘

Također je istaknula kako ženska snaga ne dolazi samo od žena poznatih javnosti, već i od svih onih koje se svakodnevno bore sa životnim izazovima i čija je hrabrost ono čemu se vrijedi diviti, a riječ je o svima onima koje se nose s bolešću i ne odustaju.

Linker
16. travanj 2024 19:39