prijateljstvo na daljinu

Nina Badrić prijateljici Aleksandri Meljničenko: ‘Želim da stvaramo uspomene‘

Ninu Badrić veže dugogodišnje prijateljstvo s nekadašnjom pjevačicom, danas poznatijom kao suprugom ruskog milijardera Andreja Meljničenka, Aleksandrom Meljničenko. Iako se ne viđaju često - u važnim životnim trenucima uvijek su tu jedna za drugu.

Zajedno su u više navrata uživali na hrvatskoj obali, a par je Ninu ugostio na svojoj luksuznoj jahti čija se vrijednost procjenjuje na 500 milijuna dolara. Zajedno su uživali na Karibima gdje je Aleksandra prije nekoliko godina slavila svoj rođendan u krugu najbližih prijatelja. Na impresivnoj jahti, dugoj čak 142,8 metara, Nina je uživala sa svojom prijateljicom i na St. Bartsu, ali i na Ibizi. Inače, jahta se proteže na osam katova i ima heliodrom, a djelo je dizajnera Phillipea Starcka.

Zbog epidemije prijateljice se nisu vidjele od ljeta, ali Nina Badrić Aleksandri nije propustila čestitani rođendan javno, na društvenim mrežama .

„Moramo napokon pronaći taj “pravi” japanski kimono. I da još najmanje 100 rođendana proslavimo s osmijehom “oko glave “ kao i sve do sada... Da stvaramo nove prekrasne uspomene koje ćemo uvijek izvući iz sjećanja kada dođe i poneki tmuran dan. Sretan ti rođendan ljepoto moja, voli te tvoja Nina”, napisala je.

Nina Badrić iskreno o teškim danima: ‘U ovoj suludoj igri pobijedit će onaj tko ostane zdrave glave‘

Iako se zbog udaljenosti ne viđaju često, jedna drugoj su uvijek blizu u važnim trenucima. Tako je Nina bila u probranom elitnom društvu i u ožujku 2017. na intimnoj zabavi u Monacu uoči rođenja njihovog drugog djeteta, tzv. babyshoweru.

Prije udaje za ruskog milijardera Aleksandra je živjela u Srbiji. S 15 godina postala je manekenka, a zatim je sa svojim kolegicama iz svijeta mode osnovala grupu koja se zvala Models. Svog budućeg supruga upoznala je 2003. na jugu Francuske, a dvije godine kasnije su se i vjenčali. Svadba se procijenila na tri milijuna funti, a pjevali su im Whitney Houston, Christina Aguilera i Julio Iglesias.

image
Andrei Melnichenko sa suprugom Aleksandrom
FOTOGRAFIJE: VALERIY LEVITIN/SPUTNIK/PROFIMEDIA VALERIY LEVITIN/SPUTNIK/PROFIMEDIA

Nina Badrić mu ne može odoljeti: Lukavim trikom osvježila je zanemaren bazični komad

Linker
20. travanj 2024 02:54