Vikend za duhovnost

Nina Badrić nakon molitve poslala snažnu poruku: ‘Nevolja nema ime, prezime ni nacionalnost‘

Glazbenica je otišla na put do Međugorja, gdje je osim intimnog vremena u molitvi provela vrijeme i s tamošnjim volonterima koji pomažu oko 500 potrebitih obitelji. Dirnuta njihovim radom, Nina Badrić odlučila im je pomoći.

Naša poznata pjevačica vikend je iskoristila za posjet susjednoj zemlji, molitvu i podržavanje humanitarnog rada, naime Nina Badrić sve je to objedinila svojim putem u Međugorje.

"Ja ću otvoriti srce i reći da volim te", napisala je pjevačica uz veliko srce pored svoje slike snimljene ispred kipa Gospe u Međugorju.

Putovanje je upotpunila i upoznavanjem novih ljudi, a o ovim poznanstvima htjela je obavijestiti što više ljudi. Riječ je o volonterima koji godinama pomažu potrebitim ljudima kroz humanitarnu udrugu "Marijine ruke".

"Radi se o ljudima koji su u potrebama, bolesni, siromašni, odbačeni. Brinu se za njihov krov nad glavom, topli obrok, čistu odjeću, lijekove, školovanje, i to na svakodnevnoj bazi. ‘Marijine ruke‘ su skupina volontera koje je pokrenuo i osnovao Jakov Čolo koji je i sam prošao svoju, u najmanju ruku specifičnu životnu priču", napisala je pjevačica koja je odlučila dati svoju podršku ovoj humanitarnoj, volonterskoj organizaciji.

Udruga Marijine ruke broji preko 500 korisničkih obitelji kojima treba pomoći.

Nevolja nema ime

"Želim da se za njih zna i da im budemo produžena ruka u svemu što čine. Zato što gledaju samo na čovjeka koji je odbačen od svih - bilo da je Hrvat, Srbin, Musliman ili Rom, Bosanac, pravoslavac, katolik, židovske vjeroispovijesti. Nevolja nema ime, prezime ni nacionalnost. A heroji su tu do nas", poručila je Nina. Glazbenica je dodala kako udruga pomaže brojim ljudima u nevolji isključivo od donacija te je pozvala sve da se uključe u njihovo djelovanje - koliko tko može.

"Naše malo je njima sve", poručila je Badrić.

Pjevačica je tom prilikom snimila i video koji je udruga objavila na svojim društvenim mrežama, tamo je također ponovila riječi hvale i obećala da će se uključiti koliko bude mogla.

Linker
17. travanj 2024 14:31