promo
talentirana glumica

Nina Badrić ima novu pjesmu, a spot je čista emocija: Evo kako ratuje s tugom

Uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni, Nina Badrić je objavila video spot za pjesmu "Ratujem s tugom", a spot je režirao redatelj koji stoji iza spotova njezinih hitova "Nebo", "Dani i godine", "Sanjam da smo zajedno", "Čežnja"...

"Nina Badrić licem priča svoju priču i vodi gledatelje kroz temu pjesme. Nina je izuzetno karizmatična i talentirana za glumu tako da je snimanje bilo lako i lijepo. Nadam se da će se ljudima svidjeti naš jednostavan i nepretenciozan, a opet izuzetno emotivan video spot.", rekao je Darko Drinovac, redatelj, koji je spot osmislio spot tako da se bazira isključivo na Nininoj emociji. Inače, Darko Drinovac i Nina Badrić uspješno surađuju godinama, a svaka suradnja je bila vrlo uspješna.

Glazbenica je već na početku godine imala razloga za slavlje, pjesma "Ratujem s tugom" našla se odmah pri vrhu svih top ljestvica, dobitnica je regionalne nagrade Music Awards Ceremony za najboljeg ženskog izvođača.

Osim nove pjesme, Arenu će ispuniti i legendarni Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od "Ja za ljubav neću moliti", "Trebam te", "Ja sam vlak", preko "Čarobno jutro" "Takvi kao ti", "Nek ti bude kao meni", pa sve do "Dat će nam bog", "Dani i godine", "Rekao si".

Nabrojani hitovi samo su mali dio onog što se sprema u Areni, no već sami nazivi pjesama evociraju sve one trenutke i godine koje su Ninine pjesme obojile i važnim momentima dale svoj pečat. Svi skupljeni i proživljeni osjećaji te sjećanja kulminirat će 7. ožujka 2020. u Areni Zagreb uz Ninu!

Linker
14. kolovoz 2022 10:51