U IŠČEKIVANJU VJENČANJA

Nikad sretnija Snježana Mehun podijelila emotivnu objavu, a Neven Ciganović je komentarom sve iznenadio

Snježana Mehun uskoro će izreći sudbonosno ‘da‘ Franzu Schillingeru, a silno uzbuđenje podijelila je s pratiteljima na Instagramu. Između komentara podrške i lijepih želja, javio se i stilist Neven Ciganović s komentarom koji je mnoge iznenadio.

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun broji sitno do udaje za zaručnika Franza Schillingera, a povodom toga je s pratiteljima na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju u čijem opisu je otkrila koliko se veseli skorom vjenčanju.

"Uskoro ću reći da. U svojoj sam zemlji iz snova s čovjekom svojih snova. Bože, hvala ti za ovaj dan", napisala je u opisu fotografije Snježana koja nam je u lipnju otkrila da će njezino i Franzovo vjenčanje biti organizirano u stilu filma "Mamma Mia!" na privatnom otočiću na Jadranu.

Oduševljeni pratitelji odmah su par obasuli komplimentima i lijepim željama za veliki dan koji ih uskoro očekuje, a među tolikom podrškom javio se i stilist Neven Ciganović s komentarom: "To je i Rose rekla Jacku. Ostalo je povijest".

"Bolje ti je da ovako ostane jer znaš da si ti uvijek back up varijanta", odgovorila mu je odlučno Snježana koja s Franzom ne može dočekati vjenčanje koje su isplanirali tako da bude obuhvati preferencije oba od budućih supružnika.

Čitajte i: Treća sreća! Snježana Mehun uskoro će uploviti u bračnu luku: ‘S Franzom sam svugdje sretna i ispunjena‘

"Na jelovniku će biti mediteranski specijaliteti, a glazba će zbog gostiju iz inozemstva biti i domaća i strana. Franz još traži bijelo odijelo, koje će vjerojatno kupiti u Beču jer ga nismo uspjeli pronaći u Veneciji, a vjenčanica mi se već izrađuje. Prema mojim uputama će je napraviti Tin Brišar, dizajner za Duchess, a bit će bijela i asimetrična. Imat će otvoreniji dekolte, korzetirani struk i lagani sirena kroj. Moj je stav da mladenka mora blistati od sreće, a ne zbog previše grandiozne haljine u obliku torte. Tin će napraviti i cvjetne aranžmane od mediteranskog bilja. Generalno bih rekla da će naša svadba nalikovati onoj iz filma “Mamma Mia!”", otkrila nam je u lipnju Snježana i dodala kako će joj kuma biti Antea Kodžoman koju poznaje već 22 godine, otkako je bila Kraljica Hrvatske, dok je Franz odabrao svog hrvatskog prijatelja, predsjednika HOO-a Zlatka Matešu.

Čitajte i: Snježana Mehun se oprašta od bivšeg svekra koji ju je ganuo do suza svojom zadnjom gestom

I Snježani i Franzu koji su se na sajmu chartera u Zagrebu upoznali u jesen 2018. godine, a zaručili se na Maldivima 12. veljače ove godine, ovo će biti treći brak.

Linker
16. travanj 2024 09:59