Filip Riđički
 PR / PR
Jedan od najzatvorenijih glumaca

Nikad otvorenije progovorio o privatnim borbama: 'Poklekneš, tražiš spas u drugima, u bezveznim spojevima'

Glumac i glazbenik Filip Riđički posebna je pojava na domaćem zvjezdanom nebu. Tih i samozatajan, iznimno introvertiran, no u stanju je sve emocije i misli pretočiti u stihove. Rijetko govori o privatnom životu, no ovog puta bio je bolno otvoren.

'Raditi na sebi je naporan i tjeskoban posao i ne da mi se. Moraš to raditi svaki dan, taj dio je težak. Ali s vremenom postaje lakše. Grozan je to filing, raditi na nečemu toliko neopipljivom... Na sebi ne vidiš napredak, pogotovo ne u nekom kratkom roku, stare navike umiru zadnje. U svemu tome se bacimo u te neke socijalne situacije, bilo prijateljske, seksualne, duševne, od kojih očekuješ, od kojih se nadaš, da će pomoći. Ne pomognu, najčešće su odgovori uvijek introvertirane prirode. Posvetiti vrijeme i trud sebi samome, skužiti što želiš raditi i raditi to, ne obazirati se izvanjskim požudama jer su šuplje. Easier said than done, doduše, pa poklekneš, pa tražiš spas u drugima, u priglupim pozama na instagramima, u random chatovima s još randomnijim Tinder bezveznim spojevima', rekao je glumac i glazbenik Filip Riđički (32) najavljujući tako novi studijski album njegovog benda 'Lika Kolorado'.

PR / PR
Lika Colorado

Iako se nikada nije oglašavao o ljubavnom životu, a niti rado govori o intimnim odnosima - ovim se riječima Riđički donekle osvrnuo i na to kakav je kada voli. Poznat kao veliki introvert, ovo je možda jedno od najintimnijih priznanja glazbenika i glumca.

'Spasoje' je onaj trenutak kada neočekivano naleti netko divan.

U svom bendu je, inače, Riđički pjevač, a novim singlom 'Spasoje' oduševio je obožavatelje. 'Reakcije su zaista odlične, svakodnevno dobivamo pohvale i baš smo sretni što su naši fanovi ponovno nagradili naš trud i prepoznali emociju koju im želimo poslati. Prošli tjedan smo premijerno izveli 'Spasoja' na koncertu u Varaždinu i publika ga je sjajno prihvatila, što baš veseli. Kada sva svoja očekivanja zavežeš oko te osobe i pomisliš 'da, sada znam tko sam'. Pogrešno ili ne, ali osjećaš se bolje', dodaje Riđički.

Svestrani Filip posvećen je umjetnosti i osobnom napretku pa radi i kao glazbenik, glumac, radijski voditelj... Iako ga je javnost upoznala u 'Zabranjenoj ljubavi', ubrzo se izašao iz okvira projekata niže umjetničke vrijednosti. Uspješni mladić puno je toga odradio u svoje 32 godine, a javnosti je poznat od rane mladosti, otkako je sa 17 godina dobio ulogu u spomenutoj seriji.

Iako se sa slavom rano susreo, ljubavni život oduvijek je držao za sebe. Ne voli govoriti o tome niti intimu razvlačiti u novinama, no veza s Mirelom Priselec Remi nije mogla proći nezapaženo. Ljubav dvoje umjetnika privukla je pozornost medija, no oni su sve zadržali za sebe, a tako i prekid. Kako su se nosili s krajem veze moglo je biti jasno tek iz stihova koje oboje rado pišu.

Linker
30. ožujak 2024 02:48