Naomi Campbell i dalje nosi modne revije pa je tao 2019. privukla pozornost na reviji Saint Laurenta
 Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Idući mjesec puni 50 godina

Nije ni ona mršava bez razloga! Naomi Campbell jede samo jednom dnevno - otkrila i što

"Crna pantera" i dalje ima zavidnu liniju, no ne dolazi do toga bez muke. U vrijeme ručka, Naomi Campbell pojede večeru - i to je manje - više to. Nije joj stran ni post, a pogotovo pred velike revije.

Manekenka Naomi Campbell otkrila je kako točno održava svoju savršenu liniju i na pragu 50. rođendana. Otkrila je da zapravo jede jedanput dnevno - večeru pojede u vrijeme ručka. Britanska legenda modnih pista idućeg će mjeseca proslaviti 50. rođendan.

"Ručam. Ručak je moja večera jer zapravo jedem jedanput dnevno. Nedjeljom se počastim, nedjeljom radim slastice - torte i pudinge", otkrila je medijima Naomi.

Tijekom vrućina, primjerice, ionako mi samo sokovi odgovaraju.

U svojoj prehrani izbjegava koristiti gluten i mliječne proizvode, a prije više od 30 godina sebi se zarekla da će prije svake revije par dana postiti. "Ne izgladnjujem se. No, ako odredim dan u kojem ću postiti, odradim ga sokovima i vodom. Ovisno o tome što mi se pije", zaključila je Campbell.

Inače, ove dane izolacije Naomi provodi snimajući svoju YouTube emisiju "No Filter with Naomi", a ovih dana gostovala je kod nje Serena Williams. Kada ju je Naomi pitala za Meghan Markle, slavna tenisačica se nasmijala i našalila: "Ne znam tko je to, nikad nisam čula za nju". Obišla je ta izjava svijet, a program temperamentne Naomi dobio neviđen PR.

Opreza nikad dosta

Da podsjetimo, svijet su obišle i fotografije ekstremno oprezne Naomi na aerodromu tijekom pandemije koronavirusa. Putovala je prije više od mjesec dana iz Los Angelesa u New York, a tom prilikom odjenula je odijelo od hazmata, rukavice i masku N95. I inače se Campbell panično boji mikroba, virusa i bolesti pa uvijek dezinficira mjesta na kojima sjedi tijekom putovanja. Stoga nimalo ne čudi njezina reakcija na ovu opasnu pandemiju. Dobro je što se ovih dana zabavlja i stvara iz svog doma.

Čitajte i:

Ovo morate vidjeti: Slavna manekenka u paničnom je strahu, no nije se odrekla putovanja

Naomi Campbell čak i na sastanak nosi tenisice koje smo nekada obožavali

Predviđaju mu briljantnu karijeru, a mnogi ne znaju da je nećak svjetski poznate manekenke

Naomi prošetala u kultnom Le Smokingu: Ispod sakoa više se ne nosi baš ništa

Linker
16. travanj 2024 07:09