Novi zvjezdani par

Nije mu mogla odoljeti... Poznata britanska pjevačica ljubi novog glumačkog zavodnika!

Britanka Jesy Nelson u vezi je s glumcem Lucienom Laviscountom, zvijezdom druge sezone Netflixove romantične serije "Emily u Parizu”. Sreća na ljubavnom planu došla joj je nakon skandala oko njezine fizičke transformacije.

Pjevačica Jesy Nelson (30) koja stoji iza ljetnog hita "Boyz" i nekadašnja članica jednog od najprodavanijih djevojačkih bendova Little Mix od prvog dana glazbene karijere na glasu je kao velika zavodnica. Kako ekskluzivno donosi Daily Mail sada je u svoju ljubavnu mrežu uhvatila svog sunarodnjaka i godinu dana mlađeg glumca Luciena Laviscounta.

Na fotografijama u posjedu britanskog tabloida jasno se vidi kako par izmjenjuje nježnosti, a sudeći po tome da se njihova mala ljubavna igra odvijala u riški dok su se vozili londonskim ulicama, za pretpostaviti je da svoju vezu više nemaju namjeru skrivati. Još se ne zna kako i kad je točno započela romansa između popularne glazbenice i zgodnog Luciena koji je jedna od zvijezda druge sezone Netflixove serije "Emily u Parizu”, no nema sumnje da je riječ o novoj vezi.

Jesy ni u jednom trenutku tijekom noćnog izlaska nije mogla držati ruke dalje od svog novog dečka koji joj je uzvraćao na isti način, piše Daily Mail.

Par je večer započeo romantičnom večerom u japanskom restoranu Yatay u elitnoj četvrti Soho, a u trenutku kad su ih snimili paparazzi vraćali su se iz noćnog kluba Tabu u Mayfairu.

image

Lucien Laviscount tek je godinu dana mlađi od bivše pjevačice girl benda Little Mx.

JOHN SALANGSANG/JANUARY IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Emily je i dalje u Parizu, ali i na Azurnoj obali: Sprema nove modne ludorije, no ulazi i u ljubavne i poslovne zaplete

Britanski mediji napominju kako je riječ o paru koji je inače poznat po bogatom ljubavnom životu. Pred Jesynim čarima do sada su pali mnogi poznati muškarci: od britanskog glumca i tv voditelja Chrisa Hughesa do pjevača Jakea Roche, a flertovanju je sklon i Lucien. Kao zvijezda britanske teen serije Grange Hill prije desetak godina je sudjelovao u Celebrity Big Brother u kojem je zaveo nekoliko sudionica, a i tijekom karijere stalno ga se povezuje s kolegicama. Zbog svoje reputacije srcelomca navodno je i dobio ulogu u drugoj sezoni "Emily u Parizu", s glumačkom zvijezdom Lily Collins u glavnoj ulozi.

U Jesyn život tamnoputi Lucien ušao je u trenutku kad se britanska javnost okrenula protiv nje zbog šokantne promjene fizičkog izgleda. Pjevačica je nedavno optužena za "blackfishing", što je izraz za osobe koje se pretvaraju da su druge rase. Jesy je to pokušala opovrgnuti opravdavajući se da brzo "dobije boju na suncu".

- Kosa mi je prirodno kovrčava, a što se tiče tena prava sam sretnica jer za razliku od većine Britanki pa lako preplanem na suncu - izjavila je Jesy, koju mnogi okrivljuju i za prošlogodišnji raspad benda Little Mix. Grupa je djelovala devet godina, a djevojke su zajedno prodale preko 60 milijuna ploča.

Linker
16. travanj 2024 20:00