NOVI PAR?

Nije ih briga za glasine! Kemija između Channinga Tatuma i Zoë Kravitz ne može se osporiti, uživaju u zajedničkom društvu

Kolege glumci nakon burnih veza koje su prekinuli prošle godine sve više vremena provode zajedno. U tjedan dana fotografi su ih tri puta uhvatili u zajedničkom društvu, a pogledi koje upućuju jedan drugome govore sve.

Nakon nebrojeno glasina da su poznati glumci u vezi, izgleda kako Channinga Tatuma i Zoë Kravitz to previše ne zabrinjava i još manje uzrujava budući da su odlučili ne skrivati koliko uživaju jedan u drugome. U tjedan dana, tri puta su "uhvaćeni" u zajedničkom provodu u New Yorku. Prvotno su se gradom vozili biciklom, zatim su otišli na cijeđeni sok, a potom su se vozili automobilom. Njihovo dobro raspoloženje odmah se dalo primijetiti. Jedno drugome su upućivali romantične poglede, a Zoë se u nekoliko navrata Channingu nasmijala od srca. Dva dana kasnije fotografi su Channinga uhvatili ispred njezinog stana kada joj je glumac pomogao nositi prtljagu, a potom su se zajedno navodno uputili na putovanje izvan grada.

image
Navodno su otputovali zajedno i izvan grada.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"S Channingom i Zoë događa se nešto više od prijateljstva. Puno vremena provode zajedno i zabavljaju se. Oni su više od bliskih prijatelja ili tek kolega koje je spojio posao. Njihov odnos definitivno je prerastao u nešto više”, rekao je izvor blizak paru za američki Elle.

Nakon burnih veza i prekida u prošlosti, izgleda da je par pronašao utočište i rame za plakanje jedan u drugome. Channing je nakon kraha braka s Jennom Dewan vrlo brzo pronašao novu partnericu za koju se također ispostavilo da nije ona prava. S bivšom suprugom Jennom upoznao se 2006. godine na snimanju plesnog filma "Step Up", a njihov je prekid bio pravi šok za sve obožavatelje koji su godinama idealizirali njihov brak. Jenna je i to navela kao jedan od razloga zašto su se nakon toliko godina zajedničkog života ipak odučili razvesti.

Čitajte i: Nisu potrajali ni dvije godine: Glumica se razvodi od supruga s kojim se dva puta vjenčala

Prošle godine Channing je prekinuo i vezu s pjevačicom Jessie J. Njihov odnos najbolje se može opisati kao ‘toplo-hladan‘, odnosno u dvije godine što su se viđali, prekidali su puno puta, a konačan prekid glazbenica je službeno potvrdila na Instagramu objavivši fotografiju uz koju je napisala "samački život".

image
Mnogi tvrde kako su u vezi.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

I Zoë je posljednjih godinu dana patila zbog ljubavi. U prosincu 2020. godine podnijela je papire za razvod od kolege, američkog glumca Karla Glusmana. U braku su izdržali godinu i pol dana.

Čitajte i: Modno usklađeni trojac! Pjevač John Legend s kćeri i sinom prošetao New Yorkom i raznježio mnoge

Zvijezda popularne serije „Male laži” i kći Lennyja Kravitza u javnosti je potakla glasine da je biseksualna kada su je fotografi početkom mjeseca uhvatili sa Sarom Elisom Hardman. Glumica joj je milovala ruku i gledala je s osmijehom što je potaknulo mnoge da govore o njezinoj seksualnoj orijentaciji, no izgleda da je svoju sigurnu luku pronašla u dugogodišnjem kolegi.

image
Prvo su ih uhvatili u vožnji biciklom.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 08:40