Clasos.com.mx / Splash News
Charlize Theron

Nije bilo lako, ali riješila se 15 kg - evo kako glumica sada izgleda u badiću

Južnoafrička glumica pokazala je besprijekornu figuru na odmoru u Los Cabosu u šik jednodijelnom kupaćem kostimu bez naramenica.

Zvijezda filma "Atomska plavuša", koji u naša kina stiže u kolovozu, napokon je uhvatila predah: unatrag nekoliko tjedana Charlize Theron je bila zauzeta promoviranjem novog filma u kojem je utjelovila tajnu agenticu i oduševljavala svojim modnim kombinacijama, ali i govorila o svojoj borbi s kilogramima.

Iako ih se napokon riješila, što se može primijetiti i na fotografijama s ljetovanja u Meksiku na kojem su je uhvatili paparazzi, 41-godišnja glumica priznala je da joj nije bilo nimalo lako skinuti 15 kilograma viška.

Clasos.com.mx / Splash News

Naime, južnoafrička zvijezda se udebljala zbog uloge u filmu "Tully" koji u kina stiže iduće godine, a zbog dodatnih kilograma je pala u depresiju. Priznala je da se osjećala jako loše u svojem tijelu i željela čim prije smršaviti pa je čak zvala i doktora koji joj je skrenuo pozornost na to da više nije mlada i da njezino tijelo teže podnosi sve te promjene. Charlize je smatrala da će se vratiti u formu jednako brzo kao i prije 15 godina kada se također udebljala za ulogu u filmu "Čudovište" za koju je naposljetku dobila nagradu Oscar.

Da se napokon vratila na staro pokazala je u šik crnom kupaćem kostimu bez naramenica dok se opuštala pokraj bazena u Los Cabosu. Na odmor je otišla okružena obitelji i prijateljima, a iako ih nije bilo nigdje na vidiku, s njom su i njezina djeca: sin Jackson i kći August.

Clasos.com.mx / Splash News

Linker
20. travanj 2024 11:36