Kim Kardashian
 Instagram
Mame razumiju

Nigdje mira nema: Kim se skrivala od djece u toaletu, reakcija njene najstarije kćeri je urnebesna

Slavna mama htjela je napraviti nešto za sebe, ali joj je kći poremetila planove, njihov razgovor objavila je na društvenim mrežama.

Vladarica reality showova i društvenih mreža Kim Kardashian provodi vrijeme u izolaciji sa svojom brojnom obitelji, tako je i zabilježila crticu iz stvarnosti roditeljstva u ovim neobičnim vremenima. Kim je pokušala snimiti tutorial šminkanja, u kojem ju je njezina najstarija kći North West više puta prekinula.

Na početku je Kardashianka rekla kako joj je neopisivo dosadno te da zato želi sa svima podijeliti malu školu šminkanja, dodala je i da se skriva u gostinjskoj sobi, odnosno u njezinom toaletu. Skriva se od četvero djece koje je Kim dobila sa suprugom Kanyeom Westom, redom: North, Saint, Chicago i Psalm.

Skriva se od djece

U videu je Kim započela s nabrajanjem šminke koju će koristiti, no nije puno trebalo da joj u kupaonicu gostinjske sobe ušeće njezina najstarija kći, obučena u pidžamu.

Nakon kratkog razgovora, Kim je nastavila s nanošenjem šminke, a North se nije dala van iz kupaonice.

"Smijem li oprati ruke?", pitala je šestogodišnjakinja. "Možeš li to napraviti u drugoj sobi? Ne želim da mi se ovo sve smoči", odgovorila je Kim. Zvijezda je zatim u kameru ponovila da se skriva. "Ljudi, skrivam se u sobi za goste jer me djeca ne žele pustiti na miru", kazala je Kim.

Urnebesan odgovor

"Hej to je bilo zločesto", komentirala je North, koja očito nije otišla u drugu sobu nego je ostala prisluškivati mamu.

Mama joj je objasnila da je snimanje tutoriala jedna zabavna sitnica koju bi htjela napraviti za sebe.

Reakcije na njezin objavljeni video, nisu izazvale negodovanje ili osudu roditelja, nego upravo suprotno, majke diljem svijeta složile su se da se u njemu doslovno vidi i njihova svakodnevica.

Pročitajte i:

Linker
25. travanj 2024 10:32