Getty Images
VEZE IZ PROŠLOSTI

Nicole Kidman: Slavna glumica otkrila za koga se skoro udala

Slavna glumica Nicole Kidman otkrila je da je nekoć bila u tajnoj vezi s glazbenikom Lennyjem Kravitzom, a čak su bili i zaručeni.

Glumica je nedavno dala intervju za digitalni magazin Edit stranice Net A Porter u kojem je razgovarala o novom serijalu televizijske kuće HBO "Male laži" u kojem ima glavnu ulogu. Upitana o kolegici Zoë Kravitz, koja također glumi u serijalu, rekla je – "Pa naravno da poznajem Zoë, bila sam zaručena za njezinog oca. To je sve u obitelji."

Nicole Kidman i Lenny Kravitz bili su u vezi 2003. godine nakon njezinog razvoda od Toma Cruisea, ali ta veza nikada nije bila potvrđena. Ona se tri godine kasnije udala za country zvijezdu Keitha Urbana s kojim je i dalje u braku. O Kravitzu sada ima samo lijepe riječi – "Volim Lennyja, on je sjajan tip".

Glumica je već ranije bila otkrila da je bila tajno zaručena, ali dosad nije otkrila o kome je bila riječ. 2007. godine je za Vanity Fair izjavila – "To jednostavno nije bilo to, ja nisam bila spremna. Mi nismo bili spremni."

Inače, Nicole Kidman je već nekoliko puta govorila o tome kako je umalo završila s komičarom Jimmyjem Fallonom. Događaja iz prošlosti prisjetila se tijekom dva gostovanja u njegovom showu – "Vrebali smo se u kuhinji na toj zabavi. Svi su izašli i ja sam čekala i čekala, ali ti mi nisi prišao i nisi tražio moj broj što znači da nisi bio zainteresiran."

Veliki intervju s Nicole Kidman možete pročitati u novom broju magazina Gloria.

Linker
20. travanj 2024 06:56