Sasvim iskrena

Nicole Kidman o najvećem grijehu: ‘Nikad nisam čula u lice tvoje vrijeme je isteklo, ali su mi zatvarali vrata‘

Glumica koja je u samom vrhu Hollywooda više desetljeća iskreno je progovorila o onome što je doživjela nakon odrđenog vremena.

Predstavljajući svoj najnoviji film, dugogodišnja glumačka zvijezda Nicole Kidman (54) otvoreno je progovorila i o najvećem ženskom grijehu u Hollywoodu - starenju.

Iako je u glumi prisutna već 40 godina, Nicole Kidman je otkrila da je sumnjala u sebe kada je prihvatila ulogu nekadašnje zvijezde Lucille Ball u filmu "Being The Ricardos". Glumica je priznala da je posegnula za ekstremnim mjerama kako bi vjerno prikazala Lucillein duboki glas - zbog čega je čak počela i pušiti.

Biografska drama prikazuje vezu između dvije zvijezde televizijskog sitcoma "I Love Lucy", koji se prikazivao pedesetih godina - Lucille Ball i Desi Arnaz (kojeg u filmu glumi Javier Bardem). Nicole je sumnjala u sebe da će uspjeti odigrati takvu ikonu starog Hollywooda.

Čitajte i: Nicole Kidman nakon dugo vremena pokazala kćeri: ‘Za mene uopće ne postoji dvojba - djeca ili karijera‘

Obiteljska veza

U intervjuu koji je Kidman dala za magazin DuJour, otkrila je i kako se kao glumica u Hollywoodu susrela s ageizmom te kako je srušila stereotipe da je njeno "vrijeme prošlo".

"Postoji konsenzus u industriji da si kao ženska glumica, oko 40. godine, gotova. Nikad nisam sjela u stolicu i čula u lice 'Tvoje vrijeme je isteklo', ali doživjela sam odbijanja i zatvaranja vrata u lice", priznala je ova majka četvero djece.

Međutim, ova nagrađivana glumica ipak vjeruje da se stvari mijenjanju i kreću na bolje - što je obuhvaćeno i u njenom novom filmu. Tijekom svoje karijere Nicole se okušala i u produciranju kao i u glumi, a otkrila je kako njena 13-godišnja kći Sunday Rose sanja o tome da bude redateljica.

Tinejdžerica je nedavno režirala "Annie" na pozornici, ali ponosna majka "nije smjela davati previše komplimenata". "Htjela sam samo urlati i vikati! Ali sam stavila lokot na usta i bila tiho", otkrila je Nicole.

Linker
24. travanj 2024 13:32