SRETNA OBITELJ

Nicole Kidman nakon dugo vremena pokazala kćeri: ‘Za mene uopće ne postoji dvojba - djeca ili karijera‘

U danima i tuge i veselja najvažnije je uz sebe imati svoje najdraže. Da vjeruje u tu izreku pokazala je australska glumica koja se u virtualnom javljanju na dodjeli Zlatnih globusa pojavila okružena svojom obitelji.

Iako se inače ne pojavljuju zajedno na javnim događajima, Nicole Kidman (53), zvijezda TV serijala "Slom" iskoristila je priliku što je ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa zbog pandemije koronavirusa Covid-19 većinom bila organizirana putem virtualnih javljanja. Tako se prije dodjele nagrade za najbolju glumicu u TV drami javila iz svojeg dnevnog boravka u kući u Nashvilleu, gdje već godinama živi, a uz nju su bili suprug, glazbenik Keith Urban (53) i njihove dvije kćeri Sunday Rose (12) i Faith Margaret (10). Nagradu nije osvojila, jer je najboljom glumicom proglašena Anya Taylor-Joy s ulogom u TV serijalu "Damin gambit", ali Kidman nikako nije bila nezadovoljna. Obiteljska sreća ipak joj je važnija od filmskih nagrada.

image
Kidman je bila nominirana u kategoriji za najbolju glumicu u TV drami zajedno s kolegicama Cate Blanchett, Daisy Edgar-Jones, Shirom Haas i Anyom Taylor-Joy, koja je i osvojila Zlatni globus.
NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iako za javljanje u prijenos dodjele Zlatnih globusa nije morala napustiti vlastiti dom, glumica se ipak uredila kao da ide na pravi crveni tepih. Odjenula je divnu crnu Louis Vuitton haljinu urešenu zlatnim detaljima, a svojim se izgledom pohvalila na svojem profilu na Instagramu, gdje je i zahvalila modnoj kući čiju je kreaciju nosila, kao i njihovom glavnom dizajneru Nicolasa Ghesquiere.

Čitajte i: Oduvijek je imala ono nešto! Prepoznajete li u ovoj djevojčici jednu od najpoznatijih glumica današnjice?

"U našoj obitelji žene su većina. Ponekad Keith mora pobjeći sa svojom gitarom. Jednostavno primijetim da ga nema, a nakon kratke potrage ga nađem kako u svojem ormaru svira gitaru. Tada znam da mu moram dati malo prostora', kazala je Kidman o obiteljskom životu s country glazbenikom, za kojeg se udala 2006. godine.

image
Holivudska glumica i country pjevač u braku su od 2006.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Sreća nakon ljubavnog i obiteljskog kraha

Za Kidman je to drugi brak. Prvi je 'sudbonosno da' rekla 1990. s holivudskom zvijezdom Tomom Cruiseom, a iako su za vrijeme braka posvojili dvoje djece, 1992. kćer Isabellu Jane, a 1995. sina Connora Antonya, njihovoj je ljubavi ipak došao kraj 2001. Iako nikada do kraja nisu otkrili što je presudilo njihovom braku, šuškalo se da je jedan od razloga bila i nemogućnost da imaju vlastitu biološku djecu.

Čitajte i: Rijetki znaju kako izgleda: Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea živi sasvim drugačije od roditelja, sada se oglasila

Zato je razumljiva glumičina sreća što je pronašla novog muškarca kojemu je poklonila srce, ali i što je s njim zasnovala obitelj te su dobili dvije prekrasne curice. O tome je pričala i 2012. u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju.

image
Sretna obitelj: Keith Urban i Nicole Kidman s kćerima Faith Margaret i Sunday Rose.
NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Za mene uopće ne postoji dvojba djeca ili karijera. Jednom kada sam odlučila da mi je obitelj na prvome mjestu, onda se sve ostalo posložilo samo od sebe. To znači da postoje određene uloge koje ne mogu prihvatiti i to mi nije nikakav problem. Na primjer, nedavno mi je ponuđena atraktivna uloga u brodvejskoj predstavi i odmah sam ju odbila, jer znam da ne mogu cijelu obitelj preseliti u New York na pola godine. Imam curice stare jednu i tri godine i moj prioritet je svaku večer ih ušuškati u krevet i ispričati im priču za laku noć, a radeći na kazališnoj predstavi to sigurno ne bih mogla. Snimanje filmova omogućava mi ipak fleksibilniji raspored, pa njih uspijevam ugurati u obiteljski raspored. Srećom imam supruga s kojim se sve mogu dogovoriti. Prije nego što pristanem na ulogu uzmem njegov raspored i vidim mogu li ugurati svoje obaveze unutra. No, nijedna uloga nije dovoljno atraktivna da bih se zbog nje odvojila od svoje obitelji", kazala je Nicole Kidman.

Linker
25. travanj 2024 15:04