GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Očinstvo u zreloj dobi

Nicolas Cage: ‘Jedva čekam pjevati uspavanke i njihati se s bebom u stolici za ljuljanje‘

Donedavno zatvoren glumac kad bi se povela riječ o njegovom privatnom životu, potpuno se promijenio otkako se prošle godine oženio petom suprugom Riko Shibata s kojom očekuje prinovu.

Donedavno zatvoren glumac kad bi se povela riječ o njegovom privatnom životu, potpuno se promijenio otkako se prošle godine oženio petom suprugom Riko Shibata s kojom očekuje prinovu.

Američki glumac Nicolas Cage donedavno je slovio je za nepristupačnog sugovornika kad bi ga predstavnici "sedme sile" upitali što se događa u njegovom privatnom životu? Pogledom bi ošinuo drznika koji se usudio to izreći i nastavio svojim putem. Međutim, otkako je njegova peta supruga Riko Shibata početkom ove godine objavila da očekuju prinovu, zvijezda filma "Pig" koja ovih dana promovira novi projekt sniman u Dubrovniku i njegovoj okolici "The Unbearable Weight of Massive Talent" - potpuno se promijenila.

image

Nicolas Cage i Riko Shibata čekaju svoje prvo dijete

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Holivudski glumac više ne izbjegava upite o svom privatnom životu i dolasku bebe na svijet. Čini se da uživa kad ga netko pita kako napreduje trudnoća njegove 30 godina mlađe (pete) supruge i ne skreće temu razgovora kad se povede riječ o očinstvu u zrelim godinama i kako se vidi u toj ulozi? Dokazao je to u nedavnom video razgovoru za Access Hollywood.

Čitajte i: Tko je zapravo Nicolas Cage? Sva lica glumca, četverostrukog djeda i trostrukog oca koji je spiskao 150 milijuna dolara

Treći sin

"Izuzetno sam uzbuđen, oduševljen, evo i zašto. Već imam dva sina, ali oni su odrasli. Nedostaju mi naši odlasci u trgovinu igračkama. Htio bih ponovno doživjeti pjevanje uspavanke dok sam s bebom u stolici za ljuljanje. Radujem se povratku u tu priču", prenosi portal Geo TV.

image

Nicolas Cage ima već dvojicu sinova.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Doista, glumac koji u posljednjem projektu glumi samog sebe u situaciji kad stigne na masno plaćenu "gažu" bogatom obožavatelju i shvati da se mora boriti kako bi preživio "druženje" sa psihički nestabilnim fanom, kao da se pomladio otkako se prošle godine opet oženio. Otac dvojice sinova, Westona Coppole Cagea i Kal-El Coppole Cagea iz prethodnih veza za nekoliko mjeseci dobit će još jedan "eliksir mladosti", maleni zamotuljak uz kojeg će ponoviti lekcije o očinstvu kojem se toliko veseli.

Linker
26. travanj 2024 05:40