Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
povukla se

Nicki Minaj je trudna i sretna! Želi izliječiti rane iz djetinjstva i imati idiličnu obitelj

Megapopularna pjevačica Nicki Minaj objavila je da ona i njezin suprug Kenneth Petty očekuju prinovu u obitelji i zbog toga je van sebe od sreće. Ne tako davno ispričala je kako ju je odrastanje u obitelji obilježilo za cijeli život jer je gledala svađe među roditeljima koje nisu prestajale...

Američka reperica Nicki Minaj (37) otkrila je na društvenim mrežama kako očekuje prvo dijete i to s fotografijama na kojima grli svoj trudnički trbuh. Sretna vijest stigla je devet mjeseci nakon što je objavila da se povlači sa scene.

"Ljubav. Brak. Dijete. Preplavljena sam oduševljenjem i zahvalnošću. Hvala svima na lijepim željama", dodala je slavna pjevačica koja se nakon udaje povukla sa scene.

U svojim intervjuima progovorila je o svom teškom djetinjstvu gdje je svoje roditelje gledala kako žive u toksičnom braku, a tada je odlučila da će kada naraste kod nje sve biti drugačije. "Kad vidite ženu u toksičnoj vezi, nemojte joj se smijati i dobacivati joj zločeste opaske, već joj pokušajte udijeliti savjet iz srca i duše kako biste joj pomogli da nauči cijeniti sebe i uvidi koliko vrijedi. Svi smo mi u životu u jednom trenutku bili na njezinom mjestu. Ja sam tijekom cijelog svog odrastanja gledala svoje roditelje koji su se neprestano svađali i nikada se nisu razveli i vjerujte mi, mislila sam da je to normalno ponašanje", rekla je Nicki Minaj.

"Doista sam vjerovala da ljubav mora boljeti, ranjavati. Živući u tom uvjerenju, nikad nisam ni pogledala drugog. Svi smo mi ljudi. Nije lako otići.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20:  Singer/rapper Nicki Minaj, winner of Favorite Rap/Hip-Hop Artist and Favorite Rap/Hip-Hop Album poses in the press room at the 2011 American Music Awards held at Nokia Theatre L.A. LIVE on November 20, 2011 in Los Angeles, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Getty Images
Nicky Minaj

Muškarac bi trebao raditi sve da se osjećate sigurno, a ne da se bojite", dodala je pjevačica i nadovezala se: "Sjećam se da sam bila toliko u strahu govoriti jer nikad nisam znala kad će ta osoba biti u određenom raspoloženju i mogla sam reći jednu krivu riječ i već bi nasrnuo na mene. Dakle, razlika koju sada vidite kod mene je onaj osjećaj kad se žena osjeća ponosno, sigurne, cijenjeno i bezuvjetno voljeno".

Objasnila je da svatko tko se nađe u lošoj vezi najprije mora naučiti cijeniti sebe. A ako ne biste dopustile da se netko tako ponaša prema vašoj majci, sestri ili najboljoj prijateljici, nemojte dopustiti ni da se tako odnosi prema vama, jer vi morate voljeti sebe. "Tu se ne radi o osuđivanju, svi mi previše osuđujemo. Prerastimo to', zaključila je Minaj.

Čitajte i:

Nicky Minaj udala se nakon manje od godinu dana veze, ne smeta joj njegova prošlost

Nicki Minaj na koncertu otkrila da je trudna

Nicki Minaj: Bila je to ispravna odluka, ali proganjat će me cijelog života

Linker
19. travanj 2024 22:01