Uživaju zajedno

Nick i Priyanka konačno otkrili ime svoje djevojčice: Malena je stigla kao blagoslov nakon mnogo pokušaja

Američki celebrity par nije skrivao da su se odlučili za medicinski potpomognutu oplodnju, a sada su podijelili i vijest o imenu malene djevojčice.

Američki pjevač Nick Jonas i glumica Priyanka Chopra u siječnju su dobili djevojčicu, a sada se konačno zna i ime. Malena prinova zove se Malta Marie Chopra Jonas, a rodila ju je 15. siječnja u San Diegu surogat majka. Priyanka je nakon rođenja svoje kćerkice vesele vijesti odmah podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

"Presretna sam što možemo podijeliti sa svima da smo dobili bebu pomoću surogata. S poštovanjem tražimo privatnost tijekom ovog razdoblja jer smo fokusirani na našu obitelj. Hvala vam puno", poručila je Priyanka. Kasnije je s obožavateljima podijelila fotografije na kojima se vidi hrpa dječjih plišanih životinja u dječjoj sobi koja izgleda kao luksuzni dječji vrtić.

Nickov brat Kevin Jonas, izjavio je za američke medije zašto neće davati roditeljske savjete bratu i njegovoj supruzi.

"Neću im se miješati, to je samo njihov put. Svatko ima različite metode odgoja", otkrio je američki pjevač tijekom ekskluzivnog zajedničkog intervjua sa svojom suprugom Danielle. Inače, 34-godišnji Kevin, samo je jedan od braće i sestara Jonasa koji se već ostvario u ulozi roditelja. Otac osmogodišnje Alene i petogodišnje Valentine, objasnio je zašto nije pametna ideja dijeliti roditeljske savjete. "Svatko treba živjeti svoj život i ne petljati se u tuđi'', poručio je Kevin.

Čitajte i: Priyanka Chopra i Nick Jonas postali roditelji: Surogat majka rodila njihovo prvo dijete!

Jedini bez dijece

Osim toga, još jedan od popularne braće, Joe Jonas u srpnju 2020. godine postao je otac malenoj kćerkici Willi, koja će uskoro napuniti dvije godine. Sa suprugom Sophie Turner očekuje još jedno dijete, a vijest su potvrdili prošlog mjeseca.

Novopečeni roditelji, 29-godišnji Nick, i 38-godišnja Priyanka prvi put su zaintrigirali javnost u Netfliexovom specijalu 'Jonas Brothers Family Roast', koji je premijerno prikazan još u studenom, kada su gledatelji pomislili da će možda uskoro dobiti bebu.

"Mi smo jedini par koji još nema djecu", izjavila je Priyanka na pozornici pa dodala: "Zato sam uzbuđena što mogu podijeliti s vama ovu vijest.. Oprosti dušo..." Na kraju se našalila: "Nick i ja očekujemo... da se večeras napijem i sutra dobro naspavamo."

Inače, Nick i Priyanka koji su se vjenčali 2018. više puta su otkrili američkim medijima da su oduvijek planirali osnovati obitelj, ali i koliko im je važna vjera u životu. "Uvijek sam sanjala da ću imati veliku obitelj, ali odlučila sam nekako sve prepustiti svemogućem Bogu", priznala je američka glumica.

Linker
19. travanj 2024 16:17