Osjeća se dobro

Ni tragedija je neće zaustaviti: Chrissy Teigen spremna je za novu trudnoću

Supruga Johna Legenda otvoreno govori o nastojanjima da ponovno ostane u drugom stanju, nakon što su prije godinu i pol izgubili bebu u visokoj trudnoći.

Bivši model Chrissy Teigen javno je govorila o svojim pokušajima da i treći put rodi pa je tako sada otkrila da je završila posljednji ciklus medicinski potpomognute oplodnje, što je potvrdila za Entertainment Tonight. Bivši model i influencerica prošlog je mjeseca objavila da ona i njen suprug pjevač John Legend ponovo pokušavaju začeti dijete, nakon što je 2020. izgubila bebu u visokoj trudnoći.

"Završila sam svoj dio MPO-a, tako da se osjećam mnogo zdravije i bolje s time", kazala je Teigen na dodjeli Hollywood Beauty Awardsa očito aludirajući kako je sad red na embriologu i liječnicima da odrade "svoj dio posla".

image

Chrissy Teigen okrenula se medicinski potpomognutoj oplodnji.

INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Još u kolovozu prošle godine Teigen je priznala da još uvijek procesuira gubitak sina Jacka.

"Sve je počelo kad sam smišljala što da napišem uz objavu o mojoj kuharici. Natipkala sam: 'Moja treća beba je tu!', a onda sam shvatila da moja treća beba nikad neće biti ovdje", otkrila je u objavi na Instagramu.

Čitajte i: Chrissy Teigen objasnila zašto pepeo pokojnog sina svuda nose sa sobom: ‘Možete vidjeti čašu vode kraj urne‘

Teigen je zatim u siječnju objavila da je potpuno trijezna posljednjih šest mjeseci te da se iznimno veseli "potpunom resetiranju tijela nakon godine dana, zatim slijedi preispitivanje da vidim što su moje nove nade i želje za budućnost", otkrila je Chrissy.

Težak period iza nje

Bivši model i slavni glazbenik imaju dvoje djece Lunu (5) i Milesa (3), a 2020. u petom mjesecu trudnoće, zbog komplikacija, izgubili su treće dijete, sina Jacka. Iako su imali silnu podršku znanih i neznanih, od tada su se našli i na meti mnogobrojnih kritika. Podsjetimo, prvo su neutješnoj majci zamjerali što je tako javno progovorila o svemu i podijelila fotografije sa svojim umrlim sinom. Nakon toga Chrissy se, kako je priznala, okrenula alkoholu, a činjenica da se našla na udaru kritika zbog svojih komentara na Twitteru, nije pomogla.

Čitajte i: Pismo Chrissy Teigen nerođenom sinu tjera na plač: ‘Dokazao si mi da mogu preživjeti sve, čak i kad to ne želim‘

Godinu dana nakon tragedije, u rujnu 2021. Chrissy je svom sinu napisala dirljivo pismo.

"Sinu kojega smo skoro imali. Prije godinu dana zadao si mi najveću bol koju nisam mogla ni zamisliti kako bi mi pokazao da mogu preživjeti sve, čak i ako to ne želim. Nisam se stigla brinuti za tebe, ali ti si došao i otišao i natjerao me da zavolim sebe i da se brinem o sebi jer su naša tijela dragocjena, a život je čudo. Rekli su mi da će biti lakše, ali da, to još nije počelo. Mama i tata te vole zauvijek", napisala je slomljena Chrissy.

Čini se kako je sad napokon spremna krenuti dalje.

Linker
20. travanj 2024 03:04