Virginia Farneti / LaPresse / Profimedia
ne mare za sitnice

'Ni s kim ne bih radije bila svaki dan!' Holivudska diva slavi s deset godina mlađim redateljem

Glumica Julianne Moore i njezin suprug Bart dio su holivudske kreme, ali najbolje se osjećaju bez glamura i bliceva fotoaparata, kad mogu biti svoji i jednostavno se voljeti. Potpuno 'prljavi' proveli su i 17. godišnjicu braka.

Zvijezda filmova "Veliki Lebowski" i "Sati", Julianne Moore dokaz je da žena i u šezdesetima može odlično izgledati u vrućim hlačicama, ako ih zna nositi.

Slavna 59-godišnja glumica na Instagramu je objavila je fotografiju na kojoj blista od sreće, u zagrljaju supruga Barta Freundlicha s kojim je protekli vikend proslavila 17. godišnjicu braka.

"Rekla sam mu da bi se trebao otuširati. On mi je rekao da mi kosa smrdi na plijesan, poput stare kutije. Sretna ti 17. godišnjica braka, ni s kim ne bih radije bila svaki dan. Volim te!", napisala je uz fotografiju Julianne i dodala hashtagove #godišnjica i #karantena.

U bijeloj majici i vrućim traper hlačicama, vitka Julianne i dan danas izgleda kao na početku slave, dok njezin 50-godišnji suprug izgleda opušteno i fit u sivoj trenirci i bijeloj majici s kratkim rukavima.

Juliane i Bart upoznali su se 1996. godine, na snimanju filma "The Myth of Fingerprints", a vjenčali su na ljeto 2003. godine.

New York, NY  - Film director Bart Freundlich and actress wife Julianne Moore join the cast of
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kad su se upoznali, Julianne je imala 35 godina, a Bart je na setu filma koji je režirao proslavio 26. rođendan.

U jednom intervjuu redatelj je ispričao da je znao da je Julianne 'ona prava' kad je na snimanju filma na kojem su se upoznali, dobio poriv da stane iza nje dok je puhao vjetar, kako bi je zaštitio. "Tada smo se, bez riječi, povezali na jednoj novoj razini", izjavio je. Par ima dvoje djece, 22-godišnjeg Caleba i 18-godišnju Liv.

Jan. 20, 2015 - New York, New York, U.S. - LIV FREUNDLICH, JULIANNE MOORE, CALEB FREUNDLICH and BART FREUNDLICH attend the Museum of Moving Images Salute to Julianne Moore held at 583 Park at 63rd Street.,Image: 215809388, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Čitajte i:

Lipo im je: Meghan i Harry dobili pet milijuna dolara u poklonima, uglavnom od njezinih prijatelja

'Rekla je 'DA': U bračne vode je ovaj domaći par skočio odjeven s jahte, a vole se još i više

Rastali su se, ali se još uvijek vuku po sudovima: Oboje su (kao) krenuli dalje, a djeca trpe

Linker
20. travanj 2024 07:40