U najboljem društvu

Nezaboravan odmor poznatih TV lica: Arija Rizvić i Barbara Kolar otkrile nam kako provode ljeto

Kratko, ali slatko u zagrljaju novog dečka ljeto provodi redateljica i glumica, dok omiljena voditeljica uživa u društvu prijatelja.

Romantično ljeto glumice i novinara

Iako zagrebačka redateljica i glumica Arija Rizvić (27) ljeto provodi radno, pronašla je vremena i za uživanje na obali s novim dečkom - sportskim novinarom Markom Vargekom (37). Prva su im destinacija bili Brijuni, kamo Arija odlazi svake godine, a odmor su nastavili na Murteru i u Šibeniku, gdje su istraživali i noćni život.

image
Arija Rizvić i Marko Vargek
FOTOGRAFIJE: GORAN ŽUNIć

Zadnje im je odredište Pag, što Ariju posebno veseli jer ondje nije bila, a na posao se vraćaju krajem kolovoza. On u sportsku redakciju RTL-a, a ona u Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu - na probe za predstavu ‘64’, prema tekstu Tene Štivičić.Kako je Arija Rizvić odradila redateljski posao, vidjet će se 14. listopada, kad je zakazana premijera.

image
Arija Rizvić
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Aktivni odmor radijske i televizijske voditeljice

Nakon što joj je već 15 godina uvijek nekako ‘ispadao’ iz plana, televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar (51) ovo je ljeto konačno posjetila otok Lastovo, gdje je pet dana uživala s društvom od 12 prijatelja. Odmor je provela aktivno, šetajući, istražujući skrivene uvale i ploveći. Brodom je obišla 46 otočića oko Lastova i svaki dan tijekom plovidbe jela tek ulovljenu ribu.

image
Barbara Kolar
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

VIDEO | Barbara Kolar o ranom ulasku u menopauzu: ‘U našoj obitelji to nije rijetkost, ali recimo da ja držim rekord‘

- Po cijele smo dane jeli sve svježe iz mora, pripremali smo i meni omiljene muzgavce ispod peke te ‘sushi na lastovski način’ od desetak vrsta riba - priča Barbara, koja je oduševljena prirodnim bogatstvima ovog jadranskog bisera.

Linker
23. travanj 2024 16:08