Premijera nove HBO serije

Nevjerojatno slične Reese Witherspoon i kćer Ava zablistale na crvenom tepihu

Kada su se jučer pojavile zajedno na premijeri nove HBO serije "Big Little Lies" u Los Angelesu, mnogi su imali problema s raspoznavanjem mame i kćeri Witherspoon.

Glumica Reese Witherspoon i njezina kćer Ava Phillippe, koju je dobila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom, toliko su slične da ih često miješaju. U jednoj od izjava za američke medije 40-godišnja glumica je priznala kako joj se često na ulici događa da ju zamjene s njezinom 17-godišnjom kćeri Avom, ali i obrnuto. Kćer slavnih glumaca nema ambicije nastaviti obiteljsku zanatsku tradiciju, no jučer je na crvenom tepihu bila podrška majci prilikom predstavljanja nove serije "Big Little Lies" koja s emitiranjem na HBO kanalu započinje 19. veljače ove godine. Uz Resse Witherspoon glavne uloge u seriji su ostvarile Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Laura Dern i Shailene Woodley.

161632, Reese Witherspoon, Ava Phillippe attends HBO's 'Big Little Lies' premiere at the TCL Chinese Theatre. Los Angeles, California Tuesday February 7, 2017., Image: 316001613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Majka i kćer na crvenom su tepihu blistale u odličnim kreacijama. Reese je odabrala svjetlucavu kraću haljinu s prorezom kuće Elie Saab dok se kćer Ava pojavila u zlatnoj metalik haljini brenda Haney. Osim fizičke sličnosti čini se kako dijele i sličan osjećaj za stil. Veliku priču o uspješnoj glumačkoj i poslovnoj karijeri američke glumice Reese Witherspoon pročitajte u novom broju magazina Gloria GLAM koji će se na kioscima naći od 13. veljače. Uz novi broj na poklon dobivate Sisley parfem i modni vodič za uzbudljivu nadolazeću sezonu.

Linker
23. travanj 2024 05:11