Čestitke!

Nevjerojatna sreća kod Britney: Pjevačica objavila da čeka dijete, ona i partner su presretni

Pop princeza i njen partner nedavno su saznali da čekaju dijete, za pjevačicu je to treća trudnoća, jer već ima dva sina.

Konačno je krenulo na bolje u životu Britney Spears, pop zvijezda objavila je na društvenim mrežama da čeka dijete sa svojim dugogodišnjim partnerom Samom Asgharijem. U objavi na Instagramu nazvala ga je i svojim suprugom.

U pravoj romantičnoj maniri objavila je fotografiju šalice za čaj i nježnih ružičastih karanfila te je u poduljem tekstu uz mnogo emojija objavila da je trudna. Napisala je da je nakon puta u Maui primijetila da joj se tijelo malo izmijenilo. "mislila sam si, o Bože, što se dogodilo s mojim trbuhom? Moj muž je rekao da mi je iskočio od hrane", objasnila je Britney kako je izgledao njihov povratak s idiličnog putovanja.

"Tako sam nabavila i test na trudnoću i paaaa... dobit ću dijete. Četiri dana kasnije trbuh mi je još malo narastao od hrane. I dalje raste. Ako ih je dvoje unutra, mogla bih poludjeti", napisala je 40-godišnja pjevačica.

U istoj objavi otvorila se i o prethodnim trudnoćama sa sinovima Prestonom i Jaydenom, koji su rođeni 2005. i 2006. U to je vrijeme konstantno bila u središtu pažnje, a patila je i od depresije.

"Teško je, jer kad sam bila trudna imala sam perinatalnu depresiju, moram reći da je bilo potpuno užasno. Žene tada nisu pričale o tome, neki ljudi su to smatrali opasnim, ako se žena žali, a dijete je u njoj... no danas žene o tome pričaju svaki dan. Hvala Bogu sada više ne moramo čuvati tu bol u sebi", otvorila se Spears. Zatim je dodala da sada mnogo vježba jogu te da "širi sreću i ljubav".

O svemu s oglasio i ponosni otac Sam Asgari. "Brak i djeca su prirodan dio snažne veze pune ljubavi i poštovanja. Očinstvo je nešto čemu sam se uvijek radovao i ne shvaćam to olako. To je najvažniji posao koji ću ikad imati", napisao je 28-godšnji glumac uz sliku dva odrasla lava s lavićem.

Linker
16. travanj 2024 10:41