BRITANSKI PREMIJER

Nevjere su ga koštale pozicija, vrtoglavih iznosa i obiteljskih odnosa: Boris Johnson konačno priznao koliko ima djece

Do sada su o privatnom i obiteljskom životu britanskog premijera Borisa Johnsona kružile samo glasine, a sada je i sam priznao kako ima šestero djece!

Iako do sada nije rado iznosio detalje iz privatnog života, britanski premijer Boris Johnson koji se do sada tri puta zakleo na vječnu ljubav, sada je javnost iznenadio kada je za američku televiziju potvrdio da ima šestero djece.

image
Britanski premijer vjenčao se tri puta.
WIKTOR SZYMANOWICZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK WIKTOR

Iako je bilo nagađanja da je britanski premijer otac sedmero djece, priznao je kako ima šestero nasljednika iz tri različita odnosa čemu je dodao kako roditeljstvo iziskuje puno truda te da "često mijenja pelene".

Čitajte i: Boris Johnson ponovno se zavjetovao na vječnu ljubav! Katolički obred nisu spriječila ni dva njegova razvoda

S trenutnom, ujedno i trećom po redu, suprugom Carrie, Johnson ima sina Wilfreda, a u braku s Marinom Wheeler dobio je četvero djece. Iz afere koju je 2009. godine imao s novinarkom i likovnom kritičarkom Helen Macintyre, Johnson je dobio kćer, a sudski postupak iz 2013. godine nagovijestio je da bi moglo postojati i drugo dijete.

Nevjere koje su presudile njegovim brakovima

Nakon što je jasno potvrdio da ima šestero djece, u intervjuu je na pitanje "Kako je biti otac malom djetetu dok je na vlasti", odgovorio: "Fantastično. Puno je posla, ali sviđa mi se to - apsolutno mi se sviđa. Mijenjam dosta pelena", izjavio je britanski premijer koji se ženio čak tri puta, a glavni razlog raskida prethodna dva braka bila je njegova nevjera.

image
S bivšom suprugom Marinom Wheeler.
-/WENN/PROFIMEDIA

Sa svojom prvom ženom, ljubavi sa Sveučilišta Oxford, Allegrom Mostyn-Owen vjenčao se 1987. godine, a 1993. su se razveli jer ju je prevario s Wheeler s kojom se potom i vjenčao.

Afere su ga koštale pozicija

Nakon 11 godina braka, u javnost je iscurila afera s novinarkom i autoricom Petronellom Wyatt, kćerkom laburističkog velikana Lorda Wyatta, koja je kasnije priznala kako je imala jedan inducirani i jedan spontani pobačaj, a laganje o toj vezi Johnsona je koštala smijene s pozicije ministra umjetnosti.

2005. godine premijer je dobio dijete iz afere s likovnom savjetnicom Helen Mayintyre, no nakon poricanja da je otac novorođenoj djevojčici, 2013. je zatražio sudsku zabranu objavljivanja te informacije - u čemu je izgubio, a u međuvremenu se pomirio s tadašnjom suprugom Marinom koja ga je 2018. izbacila iz kuće nakon afere s Carrie Symonds, dok su se dvije godine nakon konačno i razveli.

Njihov odnos, iako već završen, dodatno su zaoštrile vijesti da premijer sa Symonds čeka dijete, a ni njihova djeca tu vijest nisu dobro prihvatila s obzirom na to da je Johnson tijekom razvoda već planirao dijete s novom partnericom.

image
Sa suprugom Carrie.
JACK HILL/THE TIMES/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Djeca su bijesna na njega

Iako je svojoj djeci - Lari Lettice, Mili Arthuru, Cassiji Peaches i Theodoreu Apollu, pokušao osobno obznaniti da će on i Carrie dobiti dijete, nijedno od njih nije došlo na očevu svečanu objavu jer su bili bijesni na njega.

Čitajte i: Boris Johnson postao otac po šesti put! 24 godine mlađa zaručnica rodila sina

Njeogva kćer Lara je, štoviše, nakon što je otkrila za očevu vezu s 24 godine od njega mlađom Carrie, rekla kako je njezin otac sebični gad te da su sva djeca podržala majku tijekom razvoda.

Tek 11 dana nakon službene potvrde o razvodu braka s Marinom Wheeler je, naime, uslijedila objava zaruka Borisa i Carrie koji su nedavno objavili da očekuju još jedno dijete, nakon višemjesečnih glasina o pripremi vjenčanja.

4 milijuna funti skupe nevjere

Od bivšeg supruga Marina, uspješna odvjetnica s kojom je u braku bio 27 godina navodno treba dobiti četiri milijuna funti.

Linker
19. travanj 2024 03:21