Vedran Peteh
ČESTITAMO!

Nevena Rendeli Vejzović rodila djevojčice

U obitelj Nevene Rendeli Vejzović i Maka Vejzovića stigle su dvije djevojčice

Mjesec dana prije termina HTV-ova novinarka i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović ovoga je petka u večernjim satima u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh na svijet donijela dvije djevojčice. Ponosna 35-godišnja mama posljednjih je nekoliko dana ondje čuvala trudnoću, a svojim je Facebook statusima dala naslutiti kako jedva čeka da djevojčice stignu na svijet

Nevena je tijekom trudnoće otkrila kako su njezine curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje. Naime, ostati trudna za voditeljicu je godinama bio pothvat jer osim što nije mogla zatrudnjeti, imala je i izvanmaterničnu trudnoću. Stoga je dan kada je doznala da je trudna bio najsretniji u njezinom životu, baš kao i danas kada je primila djevojčice u naručje.

Kako njezin suprug, direktor fotografije na HRT-u, Mak Vejzović, iz prvog braka ima već sina i kćer, Nevena je više puta kazala kako se uzda u njegovo iskustvo. I plavokosa Zagrepčanka iza sebe ima brak s poduzetnikom Marijanom Bračuljem s kojim je dijelila deset godina. No život ju je odveo u zagrljaj muškarca kojeg poznaje još od djetinjstva. Naime, odrasli su u susjedstvu, išli u istu školu, istu dramsku grupu, a na HTV-u rade od 2005. godine. No, među njima je zaiskrilo tek 2015. godine na snimanju dokumentarca ‘Ironwoman’ čija je autorica upravo Nevena, a na kojem je radio i Mak kao direktor fotografije.Nakon godinu dana ljubavi par se odlučio vjenčati te su u lipnju prošle godine u uvali Vrulje na otoku Kornatu sklopili bračne zavjete, a samo pola godine kasnije s najbližima podijelili sretnu vijest o proširenju obitelji.

Linker
18. travanj 2024 12:51