Neja Markicević / CROPIX
dobar rezultat

Nevena Rendeli Vejzović ima samo jednu želju za svoju treću godišnjicu braka

TV voditeljica Nevena Rendeli Vejzović i njezin suprug, direktor fotografije i montaže Mak Vejzović prisjetili su se dana kada su prije tri godine na Kornatima izmijenili bračne zavjete

"Tri godine, moja ljubavi! Koji divan dan je to bio s najdražim ljudima na najljepšem mjestu na svijetu. 11.06.2016 Kornati... Dobar nam je score; tri godine, troje djece', napisala je Nevena Rendeli na svom Instagram profilu uz fotografiju poljupca s vjenčanja, a čestitke su se samo nizale.

U njihovoj obitelji uvijek je veselo obzirom na to da im je u studenom prošle godine stigla djevojčica Vita, a kod kuće su je čekale sestre blizanke Mare i Lea koje će ove godine 1. srpnja proslaviti drugi rođendan.

Par se vjenčao nakon nešto manje od godinu dana veze. Vjenčanje je bilo zakazano u zalazak sunca u društvu stotinjak uzvanika. Nevena za godišnjicu nema velikih planova, ali zato nam je priznala da ima samo jednu želju.

"Bilo bi lijepo da se naspavamo za godišnjicu", dobacila je u šali poznata voditeljica koja je već nekoliko puta naglasila da je najteži dio majčinstva upravo to nespavanje.

Spica / Zagreb 22.09.2017. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli Vejzovic i suprug Mak Vejzovic i kcerke Lea i Mare
Davor Matota
Nevena Rendeli i suprug Mak Vejzović s kćerima Leom i Mare

Linker
20. travanj 2024 13:22