Profimedia, AKM-GSI
mislila je samo na sebe

Nespremna glumica: 'Bila sam toliko opsjednuta sobom da me trudnoća šokirala'

Kate Beckinsale, glumica rođena u Londonu koja se uspješno smjestila na sam vrh holivudsku listu, u intervjuu za magazin Sunday Times Culture ispričala je da je bila u totalnom šoku kad je s 26 godina ostala trudna.

Bila je na munjevitom putu prema vrhuncu karijere i imala itekakve glumačke ambicije, a onda joj se dogodila trudnoća. 'Nikad nisam imala plan u životu, a to, vidim sada, i nije bila dobra ideja. Bila sam u fazi zaslijepljenosti kad sam se našla u drugom stanju. Nisam htjela sve staviti na čekanje, ali dio mene kao majke morao je biti je potpuno usmjeren na podizanje tog malog bića', rekla je Kate Beckinsale.

Trebalo je, kaže, odreći se poslovnih maštarija koje su je do tada pokretale. 'Smatram da sam bila doista premlada kad sam dobila Lily. Još sam uvijek bila u onoj fazi kad sam bila orijentirana samo na sebe, gotovo opsjednuta sobom, narcisoidna glumica. A onda sam si tu opojnost slave morala izbiti iz glave i predati se sasvim drugim prioritetima, uz osjećaj da sam uništena. Tek tada više nisam mogla baš ništa planirati, jer mi je svaka faza bebe bila nešto novo čemu se trebalo posvetiti i što bi mi uvijek iznova sve promijenilo. No, danas ne žalim što imam dijete, barem jedno. I ja sam jedinica', govori glumica.

Kate Beckinsale seen for the first time since she was  reportedly hospitalized with ruptured ovarian cyst,   it appears the police were at her house to give her a escort.
30 Jan 2019, Image: 411320095, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Kad je danas pitaju bih li voljela imati još jedno dijete, predomišlja se u odgovoru. Tako je nedavno izjavila: 'Najprije kažem da bih voljela još jednu bebu, a onda se sjetim: 'O Bože, dala sam svoje dvadesete i sada volim taj osjećaj slobode, zar da si uništim i četrdesete?' No, otvorena sam za sve, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi'.

Kći je Beckinsale dobila u vezi s Michaelom Sheenom s kojim je bila od 1995. do 2003. godine. Bila je i u braku s redateljem Lenom Wisemanom, od 2004. do 2016, no nisu imali djece. Nakon razvoda povezivalo ju se s mlađahnim komičarom Mattom Rifeom, a sada je povezuju s komičarom Peteom Davidsonom, dvadeset godina mlađim od nje.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Kate Beckinsale and Pete Davidson can't keep their hands off each other as they are seen arriving to Madison Square Garden. The couple are seen walking arm in arm to the venue.

Pictured: Kate Beckinsale and Pete Davidson

BACKGRID USA 3 MARCH 2019, Image: 417027608, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Kate Beckinsale i Pete Davidson.

Linker
19. travanj 2024 18:24